Τα «έσπασαν» στην Μύκονο Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σηκώθηκαν πάνω και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα «έσπασαν» στην Μύκονο Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευδυρίκη Βαλαβάνη, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων την Κυριακή. Μάλιστα, το ζευγάρι τα «έσπασε» σε έξοδο του στο νησί των ανέμων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει μέχρι και σήμερα τις διακοπές του, απολαμβάνοντας το γαλάζιο και τα μοναδικά σοκάκια. Μπορεί φέτος να μην πραγματοποίησαν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ωστόσο πήγαν σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Στην παρέα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι και ο Πάυλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, ένα βράδυ όλη η παρέα γευμάτισε σε γνωστό ταβερνάκι της Μυκόνου και το κέφι ήταν μεγάλο. Το ζευγάρι διασκέδαζε τόσο πολύ που σηκώθηκε και χόρεψε. Δείτε εδώ ωστόσο, τον παραλίγο τσακωμό τους.

Μύκονος Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πριν την Μύκονο, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχτηκαν το νέο μέλος στην οικογένειας τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Με μια ανάρτηση στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια έκανε γνωστή την χαρμόσυνη είδηση, που συνόδευσε μια τρυφερή φωτογραφία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα γατάκι, το οποίο βρήκε κάτω από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση και έτσι το μάζεψαν στο σπίτι τους.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους την τετράποδη φίλη της και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που ποζάρει μαζί της. Το όνομα που έδωσαν στο γατάκι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι, Suki.

«Πριν από έναν μήνα ακριβώς βρήκαμε αυτό το πλασματάκι κάτω από το σπίτι μας σε άσχημη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας από γατάκια, γιατί μεγάλωσα με σκύλους, κάθισα και διάβασα πολύ για το τι πρέπει να κάνω και πως να το φροντίσω. Ζεστές θερμοφόρες, πολλά και μικρά γεύματα, αποστείρωση του μπιμπερό και κάθε 2 με 3 ώρες ξύπνημα το βράδυ για φαγητό. Πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχτηκε μια φάρσα που όμως ξέφυγε και δεν πήγε και πολύ καλά.

Τι κι αν υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν στον καναπέ πλάι σου; Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα σε κρατήσουμε! Οι μέρες περάσαν, όλα πήγαν καλά, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε ολόκληρα κορίτσια και κάνουμε τρέλες! Καλό κουράγιο @costavasaloshd! Παιδιά η Suki! είναι το νέο μέλος στην οικογένεια μας! [Suki: Japanese girl's name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μια ψυχή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το νέο μέλος της οικογένειας:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος οικογένεια