Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν θα μεταλάβω κι ας με πουν αντίχριστη»

Το ξέσπασμα της για την Θεία Κοινωνία

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν θα μεταλάβω κι ας με πουν αντίχριστη»

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο θέμα της Θείας Κοινωνίας. «Δεν θα μεταλάβω κι ας με πουν αντίχριστη» είπε η γνωστή ηθοποιός, χωρίς να φοβάται να εκφέρει την δική της άποψη επί του θέματος και το πόσο ακραίες είναι μερικές αντιλήψεις.

Για το θέμα της μετάληψης της Θείας Κοινωνίας εν μέσω κορωνοϊού, απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ξέσπασε μπροστά στις κάμερες τονίζοντας πως δεν θα κοινωνήσει κι ας την πουν “αντίχριστη”.

«Δεν πήγα στην εκκλησία και δεν θα πάω. Δεν μετάλαβα, ούτε θα μεταλάβω, δεν το πιστεύω όλο αυτό κι ας με θεωρήσουν αντίχριστη. Εννοώ ότι δεν πιστεύω ότι η Θεία Κοινωνία ότι είναι αγιασμένη και δεν παθαίνουμε τίποτα. Παθαίνουμε!», είπε η Μαρία Ιωαννίδου. Δείτε και τι είχε πει πριν λίγο καιρό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μαρία Ιωαννίδου: Παντρεύτηκε! Θα σας βγει το μάτι με το μονόπετρο

Μας έβγαλε το μάτι το εντυπωσιακό μονόπτερο της Μαρίας Ιωαννίδου, με την ίδια να λέει για πλάκα ότι για αυτό παντρεύτηκε. Δείτε τις φωτογραφίες με το εντυπωσιακό νυφικό και φυσικά με τον άντρα της.

Παντρεύτηκε η Μαρία Ιωαννίδου που μας έδειξε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και το εντυπωσιακό μονόπτερο που της έδωσε ο αγαπημένος της, πλέον σύζυγος. Δείτε τις φωτογραφίες από το νυφικό που φόρεσε, αλλά και τα όσα είπε στην εκπομπή του Open.

Ναι η Μαρία Ιωαννίδου ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, με την ίδια να λέει (φυσικά για πλάκα ότι τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν την πάρει. Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη "φωτιά" για την σειρά Μην Ψαρώνεις.

Η Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, που πρόβαλλε ένα βίντεο για τον γάμο της ηθοποιού και χορεύτριας. Ανατρεπτική όπως πάντα η Μαρία Ιωαννίδου, αστειεύτηκε επίσης λέγοντας ότι τώρα θα πάνε ταξίδι του μέλιτος στην Κίνα.

Αυτό είναι το μονόπετρο της Μαρίας Ιωαννίδου που μας έβγαλε το μάτι - Πώς παντρεύτηκε το ζευγάρι;

Να σας πούμε δε ότι λόγω του κορωνοϊού ο γάμος έγινε με διαφορετικό τρόπο, αφού τον έκαναν μέσω σύνδεσης με skype. Αγαπημένοι φίλοι λοιπόν του ζευγαριού μαζεύτηκαν και παρακολούθησαν διαδικτυακά την τελετή. Μάλιστα η ίδια μίλησε και για την Ναταλία Γερμανού, που δεν βρέθηκε στην τελετή, αφού όπως είπε ήταν μονάχα ορισμένοι πολύ καλοί τους φίλοι. Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε ακόμα ότι θα έρθει στον επίσημο γάμο! Άρα μάλλον θα ξαναφάμε κουφέτα σύντομα. Δείτε ωστόσο και τι είχε σχολιάσει για τον αρραβώνα η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη λέγοντας ότι έχουν έρθει τα κείμενα για την σειρά Μην Ψαρώνεις, στην οποία κάνει την Νενέλα και θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Σίσστ Χρηστίοδυ - Μαρία ΙωαννίδουΜαρία Ιωαννίδου με νυφικόμονόπτερο Μαρία Ιωαννίδου

TAGS