Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου: «Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία»

Η ανάρτηση για την μητέρα του

Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου: «Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία»

Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου στα social media. «Σα δε ντρεπόμαστε, ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία» έγραψε για κάποιες αναρτήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για την μητέρα του και τον ενόχλησαν.

Συγκεκριμένα εδώ και κάποιες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες αναρτήσεις με ψευδείς ειδήσεις για την Τζένη Καρέζη. Ο γιος της Κωνσταντίνος Καζάκος φανερά ενοχλημένος ξέσπασε μέσω Facebook.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες.Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα :

Κυριε #^$#&&**$, Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική,σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη ,διορθώνοντάς τις ανακρίβειές που δημοσιεύσατε . Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός.Μπορώ όμως εγώ. Δείτε εδώ και την κόρη του που είναι κούκλα.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζήτησει δημοσιά συγγνώμη,να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για την δικαίωσή της μνήμης της μητέρας μου,Τένης Καρέζη.
Κωνσταντινος Καζακος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία...»

Δείτε την ανάρτηση του:

Εχουν γραφτει τις 2 τελευταιες μερες διαφορα για την μητερα μου, οτι ηταν αλκοολικη και διαφορες αλλες...

Posted by Konstantinos Kazakos on Thursday, June 11, 2020

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος γιος της Τζένης Καρέζη

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Πατέρας του είναι ο επίσης ηθοποιός Κώστας Καζάκος ενώ μητέρα του είναι η αείμνηστη ηθοποιός Τζένη Καρέζη.

Από το 1999 μέχρι το 2007, ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τζένη (γενν. 2000).

Από το 2009 μέχρι το 2020 ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Ιάσονα (γενν. 2012).