Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη συγκινεί στην φωτογραφία αγκαλιά με τον παππού της Κώστα Καζάκο!

Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη συγκινεί στην φωτογραφία αγκαλιά με τον παππού της Κώστα Καζάκο!

Η εγγονή της Καρέζη, Τζένη Καζάκου συγκινεί στην φωτογραφία της που ποζάρει αγκαλιά με τον παππού της, ηθοποιό, Κώστα Καζάκο.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο, πάντα θέλει να περνάει χρόνο μαζί του, αφού του έχει μεγάλη αδυναμία.

Πρόσφατα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία.

Τζένη Καρέζη: Η νύχτα που ένας μεγάλος έρωτας ... έριξε "τίτλους" τέλους!

Η Τζένη Καζάκου, πόζαρε με την μητέρα της, βάζοντας στην μέση τον παππού της για να τον πάρουν αγκαλιά. Στην λεζάντα της έγραψε «Οικογένεια».

Τζένη Καρέζη: Η φωτογραφία από το παρελθόν που ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δεν την αναγνωρίσαμε!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Τζένης Καρέζη είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Δεν αναγνωρίσαμε την αείμνηστη ηθοποιό.

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να την ξεχάσει, για αυτό κατά καιρούς αναρτούνται φωτογραφίες από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, οι διαχειριστές του λογαριασμού της στα social media, θέλησαν να μοιραστούν με τους followers μια σπάνια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη από το ταξίδι της στη Σιγκαπούρη.

Τζένη Καρέζη: Η νύχτα που ένας μεγάλος έρωτας ... έριξε "τίτλους" τέλους!

Η ηθοποιός στη φωτογραφία είναι αγνώριστη, αφού είναι πολύ παλιά και δεν έχει καλή ανάλυση.

Τζένη Καρέζη

Έχετε δει την εγγονή της Τζένης Καρέζη; Θα κλείσει τα 19 και είναι μια κούκλα!

Έχετε δει την εγγονή της Τζένης Καρέζη; Σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 19 και είναι μια κούκλα. Εσείς τι λέτε μοιάζει καθόλου στην αείμνηστη ηθοποιό;

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και έχει γίνει πανέμορφη, ενώ έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από τη γιαγιά της.

Η Τζένη, πρόκειται να κλείσει τα 19 σε λίγους μήνες και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Καρέζη η οποία χάραξε μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη