Άγριες Μέλισσες: «Καυτό» spoiler που «καίει» την Βιολέτα - Τι θα δούμε;

Την «έδωσε» ο Παπά Γρηγόρης

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άγριες Μέλισσες: «Καυτό» spoiler που «καίει» την Βιολέτα - Τι θα δούμε;

Ένα «καυτό» spoiler που «καίει» την Βιολέτα μας έδωσε ο Παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες. Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της προβολής της;

Όπως είναι ήδη γνωστό στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι θα φτάσει ο άντρας της Βιολέτας με τον οποίο δεν έχει χωρίσει επίσημα και του ανήκει και το καφενείου του χωριού.

Η Βιολέτα έχει πλέον μία υπέροχη σχέση με τον Μιλτιάδη, μετά από την άσχημη κατάληξη της σχέσης της με τον γιο του Δούκα, τον Κωνσταντή και δεν έκρυψε ότι είναι παντρεμένη αλλά ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί.

Είναι ο νόμιμος σύζυγος της Βιολέτας, δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Δεν διεκδικεί μόνο τη ζωή της Βιολέτας, αλλά και το καφενείο που είναι δικό του. Τι ετοιμάζει όμως η Βιολέτα; Δείτε ωστόσο, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το τέλος της Ελένης στην σειρά.

Πίσω μου σε έχω... Βιολέτα;;;
Βλέποντας αυτό το πονηρό βλέμμα, είμαι σίγουρος ότι κάτι ετοιμάζεις, μήπως θες να το μοιραστείς μαζί μου κόρη μου, να το συζητήσουμε, και να διώξεις τις άσχημες σκέψεις;;;
"Άγριες Μέλισσες"", έγραψε κάτω από αυτή τη ανάρτηση:

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο «Spoiler» - Μεγάλη ανατροπή με την Βιολέτα στο σημερινό επεισόδιο

Ένα απίστευτο spoiler έγινε γνωστό για τις Άγριες Μέλισσες. Μεγάλη ανατροπή θα υπάρξει με την Βιολέτα στο σημερινό επεισόδιο και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά. Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός. Η Θεοφανία Παπαθωμά, μιλώντας την κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε είπε πως μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στη ζωή της αλλά και στο καφενείο της, επιστρέφει ο πρώην άντρας της, από τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Επιστρέφει ο άντρας της Βιολέτας μετά από 7 χρόνια και θα διεκδικήσει και την ίδια και το καφενείο της. Το καφενείο είναι στο όνομά του και η Βιολέτα δεν θέλει να είναι με αυτόν τον άντρα. Έχει προχωρήσει με τον Μιλτιάδη και θα προχωρήσουν κι άλλο, δεν ξέρω αν θα παντρευτούν», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: