Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εμφανίστηκε στον αέρα του Αρναούτογλου χωρίς τη βέρα της - Τι αποκάλυψε;

Γιατί δεν την είχε περασμένη στο δάχτυλο της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εμφανίστηκε στον αέρα του Αρναούτογλου χωρίς τη βέρα της - Τι αποκάλυψε;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι το βράδυ της Πέμπτης, όπου και μίλησε για όλα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν φοράει τη βέρα της.

«Να σε ρωτήσω, βέρα δεν φοράς...», της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την ίδια να του δίνει κατευθείαν την απάντηση.

«Μην μου το θυμίζεις. Βασικά μην το θυμίζεις γιατί το ξέχασα. Όταν ήμουν έγκυος είχαν πρηστεί τα δάχτυλα μου και την έβγαλα και πάντα μου λέει “την βέρα σου, την βέρα σου” και λέω “θα την βάλω”. Τώρα την ξέχασα, θα την βάλω όμως», ανέφερε. Δείτε φωτογραφίες της Φλορίντα με το νεογέννητο γιο της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι The 2nigh show

Αυτός είναι ο σύζυγός της για τον οποίο η Φλορίντα Πετρουτσέλι φόρεσε... βέρα στο δεξί

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος γιόρτασαν και δεν το έκρυψαν. Μπορεί να είχαμε πανδημία, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε από το να μοιραστούν τρυφερά λόγια για την επέτειό τους.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ενώ υποδέχτηκαν και το νέο μέλος, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας. Όπως φαίνεται και από τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς, διανύουν τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και δεν κρύβεται.

Μια ξεχωριστή μέρα είναι ωστόσο ήταν πριν από λίγες ημέρες για το ζευγάρι, καθώς είχε επέτειο γάμου. Και ακόμη και αν είχαμε τον ιό που καραδοκούσε, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποφάσισε να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία ανταλλάζει ένα τρυφερό φιλί με τον αγαπημένο της.

Χαρακτηριστικά έγραψε στην φωτογραφία που αποφάσισε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers, «Σε ευχαριστώ αγάπη μου που ήρθες και μου άλλαξες τη ζωή..».