Πωλίνα Φιλίππου: Με μαύρο ολόσωμο μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα η σύζυγος του Παντελίδη

Θα «λιώσετε» με την οικογενειακή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πωλίνα Φιλίππου: Με μαύρο ολόσωμο μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα η σύζυγος του Παντελίδη

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό είδαμε την Πωλίνα Φιλίππου σε μια άκρως οικογενειακή φωτογραφία με το σύζυγό της, Τριαντάφυλλο Παντελίδη και το γιο τους. Μάλιστα, η κοιλίτσα της ηθοποιού η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Πωλίνα Φιλίππου σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος στην οικογένεια τους και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, αν το μωράκι τους θα είναι αγοράκι, θα πάρει το όνομα του Παντελή.

Η ηθοποιός σαν λάτρης των social media, πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία.

Η Πωλίνα Φιλίππου πόζαρε στο πλευρό του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, έχοντας την κορούλα τους στην αγκαλιά τους. Ενώ, όπως έδειξε το ολόσωμο μαύρο μαγιό της, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ.

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης εγκυμοσύνη παιδιά

Δείτε ωστόσο, τι είχε αποκαλύψει η Μίνα Αρναούτη πριν λίγες εβδομάδες. Η αναφορά στα χειρουργεία μετά το τροχαίο, αλλά και οι εξετάσεις για τις οποίες δεν ρωτάει κανείς πως τις πληρώνει, αφού είναι άνεργη.

Πωλίνα Φιλίππου: Η σύζυγος του Παντελίδη έτσι μας έδειξε πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στο γάμο του, καθώς θα μεγαλώσει την οικογένεια του κατά ένα μέλος, ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό της κορούλας του.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που πόζαρε με την παρέα του, ενώ στην αγκαλιά του είχε την Πωλίνα Φιλίππου.

Μάλιστα, ο ίδιος στην φωτογραφία του, κρατούσε την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει αρκετά. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη που φωτογραφήθηκαν μαζί του την Ανάσταση

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης παιδιά