Η αποκάλυψη του Ευτυχείτε για την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα!

Ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη του Ευτυχείτε για την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, τον τελευταίο καιρό αφού όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, υπάρχει μια ανατροπή στην προσωπική της ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης εκπομπής η Δανάη Μπάρκα εδώ και αρκετό καιρό έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, Πάνου Αδαμόπουλου!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι μετά από 6 μήνες απόστασης αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του και μάλιστα η Δανάη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι τους αφού για όσο διάστημα ήταν χώρια είχε μετακομίσει ξανά στο πατρικό της. Και οι δυο προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όπως έκαναν και στο παρελθόν, αν και ήδη έχουν ξεκινήσει τις κοινές εμφανίσεις!

Να σημειωθεί πως ήταν μαζί 6,5 ολόκληρα χρόνια!

Πριν από λίγο καιρό, στην ίδια εκπομπή, είχε ανακοινωθεί κι ένας χωρισμός! Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Γιατί είχαν χωρίσει η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Δανάη Μπάρκα επανασύνδεση σχέση

Όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει γι αυτό: «Ισχύει η είδηση. Χωρίσαμε πριν από λίγες μέρες. Μείνει σε αυτό, σε παρακαλώ, δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά»,

Με μίνι που "κόβει" την ανάσα η Δανάη Μπάρκα - Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Μία πολύ τολμηρή εμφάνιση έκανε η αγαπημένη Δανάη Μπάρκα, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα που "κόβει" την ανάσα. Πόζαρε με πονηρό βλέμμα στο φακό και μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!

Το ξανθό μαλλί φαίνεται πως έχει δώσει άλλο αέρα στη Δανάη Μπάρκα, η οποία δε δίστασε ούτε λεπτό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία απίστευτη φωτογραφία προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το νέο της look.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, αποφάσισε πριν από μερικές μέρες να δώσει τέλος στα κόκκινα μαλλιά της κι να γίνει κατάξανθη, με την ίδια να το ανακοινώνει με μία εντυπωσιακή φωτογραφία, δείτε τη εδώ.

Αυτό είναι το μίνι της Δανάης Μπάρκα που "κόβει" την ανάσα

Φορώντας ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το πιο πλατύ της χαμόγελο στον κόσμο του Instagram, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Δανάη Μπάρκα σώμα