Δανάη Μπάρκα: «Μείναμε» με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Είπε "αντίο" στο κόκκινο μαλλί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Μείναμε» με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Δανάη Μπάρκα το πήρε απόφαση, και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να πει μια για πάντα, «αντίο» στα κόκκινα μαλλιά της και είναι σίγουρο πως αν τη δείτε δε θα την αναγνωρίζετε!

Με το τέλος της καραντίνας, όλοι μας "τρέξαμε" στα κομμωτήρια προκειμένου να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας, τα οποία είχαν μείνει μακριά και με ρίζα, λόγω των ημερών που περάσαμε μέσα στο σπίτι.

Σειρά πήρε και η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το χρώμα το μαλλιών της. Έτσι τα έβαψε ξανθά και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το νέο της hair look.

Η Δανάη Μπάρκα είχε συγκινήσει ιδιαίτερα και με το μήνυμα που είχε στείλει για τη γιορτή της μητέρας. Δείτε εδώ τα μοναδικά της λόγια.

Αυτή είναι η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Δανάη Μπάρκα

Όπως θα διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, η αγαπημένη κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Με το που μοιράστηκε τη φωτογραφία στα social media, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Δανάη Μπάρκα μαλλιά

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Μείναμε με την φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός ντύθηκε στα κόκκινα και είναι "φωτιά" με την ανάρτησή της να ρίχνει το Instagram.

Στα κόκκινα ντύθηκε η Δανάη Μπάρκα που ανέβασε δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάθαμε πλάκα με το πόσο της πάει το συγκεκριμένο χρώμα και πόσο λαμπερή έμοιαζε. Η ίδια μας λέει δε να βάλουμε τα κόκκινα ακόμα και.... στο σπίτι!

Ειδικότερα η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με ένα κατακόκκινο φόρεμα, αλλά και με ασορτί κόκκινο κραγιόν που της πάει τρελά. Η ίδια δε θυμήθηκε φυσικά και τους στοίχους από το περίφημο τραγούδι.

"Βάλτε το κόκκινο φουστάνι,εκείνο που σας κάνει να μοιάζετε πυρκαγιά @eclecticsoiree. Και αν δεν έχετε κάπου να πάτε,βάλτε το στο σπιτι έτσι για την διάθεση" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστη της στο Instagram και εμείς μείναμε να την χαζεύουμε. Η ίδια είχε πάντως μοιραστεί και μια φωτογραφία με την γλυκιά κίνηση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για την γιαγιά της που χτύπησε. Δείτε εδώ τι έπαθε και τι έκανε ο τραγουδιστής.

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση