Δανάη Μπάρκα: Χτύπησε η γιαγιά της - Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου Τσαλίκη

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δανάη Μπάρκα: Χτύπησε η γιαγιά της - Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου Τσαλίκη

Μια απρόσμενη κίνηση έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης που "αιφνιδίασε" την Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τη γιαγιά της, η οποία είχε ένα ατύχημα και χτύπησε λίγο, αλλά και με τον τραγουδιστή.

Ειδικότερα η Δανάη Μπάρκα έκανε μα ανάρτηση στο Instagram στην οποία μας λέει για την απρόσμενη έκπληξη που τους έκανε ο γνωστός τραγουδιστής. Η γιαγιά της χτύπησε λίγο και ο ίδιος θέλησε να της πάει λουλούδια. Μάλιστα η ηθοποιός μας είπε μεταξύ άλλων και πόσο πολύ το χάρηκε η γιαγιά της, ότι ήρθε αφού του έχει αδυναμία.

"Ο Γιώργος μου ήρθε σήμερα με γαρδένιες και ζουμπούλια στη γιαγιά μου που έχει λίγο χτυπήσει και ήπιαμε όλοι μαζί καφέ. Η χαρά της γιαγιάς δεν περιγράφεται και η αγάπη η δική μου για εκείνον τον ίδιο. Γιώργο Τσαλίκη, πόσο υπέροχος είσαι και πόσο σ’ ευχαριστούμε" έγραψε επάνω στην φωτογραφία που πόσταρε η Δανάη Μπάρκα, που μας έφερε ρίγη συγκίνησης με μια άλλη ανάρτηση που έκανε για την μαμά της. Δείτε εδώ τα λόγια της που ανατρίχιασαν.

Δείτε το επικό βίντεο που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την Δανάη Μπάρκα, που ανέβασε τώρα την απρόσμενη κίνηση του τραγουδιστή για την γιαγιά της που χτύπησε

Το πήγαν σε άλλο... επίπεδο ο Γιώργος Τσαλίκης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης! Πρωταγωνιστούν σε νέο σποτ κατά της πανδημίας και προκαλούν σχόλια!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας της περιοχής μαζί με την ηθοποιό που ζει στο Περιστέρι, την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και φυσικά τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, πρωταγωνιστούν σε spot με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες του δήμου τους ώστε να τονώσουν την τοπική αγορά.

Το γύρισμα έγινε την Τετάρτη, στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως με τους τέσσερις ξεχωριστούς ανθρώπους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της περιοχής. Δείτε το και θα μείνετε άφωνοι.