Δανάη Μπάρκα: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της για τη Βίκυ Σταυροπούλου - «Λέω εσένα μαμά και...»

Υπέροχα λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της για τη Βίκυ Σταυροπούλου - «Λέω εσένα μαμά και...»

Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την αγαπημένη της μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, περιγράφοντας το συναίσθημα του να έχει εκείνη μαμά.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες και έτσι από το πρωί οι celebrities έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις δημοσιεύσεις τους και να στέλνουν υπέροχα μηνύματα για τις μαμάδες τους.

Μία ωστόσο που μας συγκίνησε ιδιαίτερα, ήταν αυτή που έκανε η Δανάη Μπάρκα για την μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Ποζάροντας αγκαλιά με μία φωτογραφία της ηθοποιού από την παιδική της ηλικία, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να περιγράψει το πόσο χαρούμενη είναι που αποκαλεί μαμά της τη Βίκυ Σταυροπούλου, με τις δύο κυρίες να κάνουν τις προάλλες από κοινού ένα απολαυστικό σποτάκι για το Δήμο Περιστερίου. Δείτε τις πρώτες εικόνες εδώ.

Η δημοσίευση της Δανάης Μπάρκα για την Βίκυ Σταυροπούλου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Δεν ξέρω τι σημαίνει να είσαι μαμά.

Ξέρω τι σημαίνει να είσαι παιδί μιας μαμάς.

Ξέρω τι σημαίνει να έχεις δει κρυφά την μαμά σου να κλαίει από αγωνία για σένα όταν χτυπάς. Ξέρω τι σημαίνει να έχεις ακούσει την μαμά σου να ξενυχτάει έξω απ την πόρτα σου ενώ έχεις πυρετό. Ξέρω τι σημαίνει να στεναχωριέται και να κλαίει από τύψεις που λείπει πολλές ώρες γιατί δουλεύει προκειμένου να σου παρέχει ο,τι μπορεί. Ξέρω τι σημαίνει να κλαίει επειδή κλαις.

Ξέρω ότι όλες οι μανούλες του κόσμου κάνουν το αδύνατο δυνατό για το παιδί τους. Ξέρω ότι μόνο που ακούν την λέξη «μαμά» απ το στόμα των παιδιών τους χαίρονται, γι αυτό μην τους βάζετε παρατσούκλια.

Να τους λέγετε «μαμά» ,γιατί για όλους τους άλλους έχουν όνομα, για εμάς θα είναι πάντα «μαμά». Ξέρω ότι μετά από πολλά χρόνια μπορεί να μην την έχω, να μην γελάμε, να μην την πειράζω, να μην τσακωνόμαστε, να μην μου κάνει κήρυγμα, να μην μπορώ να την φιλήσω, να μην μπορεί να μου πιάσει το χέρι. Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα θα κάνω ότι μπορώ για να είναι χαρούμενη, περήφανη ,ανακουφισμένη και να απολαμβάνει την ζωή της-και στα εύκολα και στα δυσκολα θα έχουμε η μια την άλλη και θα είμαστε κι γροθιά.

Ξέρω ότι είναι ο μοναδικός ανθρωπος που δεν θα με προδόσει ποτέ, που θα προτιμήσει να πάθει κάτι εκείνη παρά εγώ.

Όλα αυτά τα ξέρω..το μόνο που δεν ξέρω είναι πόσο την αγαπώ. Όταν βρω την σωστή περιγραφή θα της την αφιερώσω με όλη μου την ψυχή. Μαμά μου, είσαι η μαμά μου και είμαι ευτυχισμένη που λέω εσένα «μαμά».

Σ’ ευχαριστω. Σε αγαπάω. Σε θαυμάζω. Σε εμπιστεύομαι. Και θα σε φροντίζω όποτε και για όσο χρειαστεί.-Κι επειδή σήμερα είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη, να ξέρεις ότι η μαμά σου μιλάει για σένα και κλαίει από περηφάνια..και είμαστε τώρα εδώ μαζί και λέμε ιστορίες από όταν ήσουν μικρή - Καλημέρα», έγραψε η ίδια.