Χαρμόσυνη είδηση για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Σαρώνει ο τραγουδιστής...

Η νέα επιτυχία που κάνει χαμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρμόσυνη είδηση για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Σαρώνει ο τραγουδιστής...

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον αγαπημένη τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο. Σαρώνει με τη νέα του επιτυχία, η οποία με το που βγήκε εκτός του ότι έκανε το γύρω του διαδικτύου, από τις πρώτες ημέρες, έφτασε την πρωτιά.

Σε σύνθεση του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή, το «Σκάσε ένα φιλί» μείναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική στέγη, την Heaven Music.

Φέτος το καλοκαίρι το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου θα ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά κέντρα και όχι μόνο. Ενώ, ακούγεται συνέχεια και στο ραδιόφωνο.

Νίκος Οικονομόπουλος νέο τραγούδι

«Βιάζομαι, δεν έχω χρόνο

Τ’ άλλα, μου τα λες, στο δρόμο

Ένα μ’ ενδιαφέρει, μόνο

«Σκάσε ένα φιλί», είναι μερικοί από τους μοναδικούς στοίχους.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την αποκάλυψη πως τα είχε με την... Αναστασία Γιουσέφ.

Στα χαρμόσυνα νέα του Νίκου Οικονομόπουλου αντέδρασε η πρώην σύντροφός του, Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια ανάρτηση με ένα τραγούδι του πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου. Η ηθοποιός ανέβασε ένα Insta Story στο οποίο από πίσω έπαιζε η νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες.

Το Πρωινό πρόβαλε ένα Instastory της Βίκυς Κάβουρα, η οποία απολαμβάνει το καινούριο τραγούδι του πρώην συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “Σκάσε ένα φιλί”, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι αυτό φαίνεται πως αρέσει και στην πρώην σύντροφο του, Βίκυ Κάβουρα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη θέα που έχει το μπαλκόνι του σπιτιού της και από πίσω ακούγεται το τραγούδι αυτό. Η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγες ημέρες έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα.