ALPHA: «Έσκασε» η ανακοίνωση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ευχάριστα τα νέα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: «Έσκασε» η ανακοίνωση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πριν από λίγα λεπτά «έσκασε» από τον ALPHA μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της, Happy Day. Η γνωστή παρουσιάστρια ανανέωση τη συνεργασία της με το κανάλι και έτσι θα τη δούμε και του χρόνου στις οθόνες μας.

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξασφάλισε την παραμονή της στο κανάλι και έτσι θα συνεχίσει να λέει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές και την επόμενη σεζόν.

Τις προάλλες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία απίστευτη κίνηση στον αέρα του Happy Day. Δείτε εδώ το σκηνικό.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος.

Με την άνεση του λόγου και την χαρούμενη διάθεσή της προσκαλεί τους τηλεθεατές στην παρέα της και τους ενημερώνει για όλα: Για όσα έγιναν, όσα ακούγονται και πολλές φορές για όσα… θα συμβούν!

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHA

Ο Alpha ανανεώνει τη συνεργασία του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας πως οι δυνατές σχέσεις κρατούν στον χρόνο και είναι εκείνες που πάντα μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Μαζί!

Ο λόγος για τον οποίο έμεινε "άφωνη" η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

«Έμεινε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στην εκπομπή της. Προβλήθηκε, αλλά και σχολιάστηκε στον αέρα του Happy Day ένα βίντεο αγαπημένης τραγουδίστριας και τους άφησε όλους άφωνους. Ακόμη και εκείνους πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, έδειξαν το απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά το χωρισμό της, το οποίο και .... «τρέλανε» κόσμο. Την είδαμε να χορεύει μαζί με ένα φίλο της, φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day Ελευθερία Ελευθερίου

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πω επικράτησε χαμός χθες με το συγκεκριμένο βίντεο, αφού όλοι έτρεξαν να το δουν και να το... θαυμάσουν.

Αυτό είναι το βίντεο:

Στο Happy Day ωστόσο, έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για πρόσωπο που αποχωρεί από το Open και την εκπομπή Ευτυχείτε.