Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί - «Ο άντρας μου λέει ότι...»

Θέλει να γίνει ξανά μανούλα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί - «Ο άντρας μου λέει ότι...»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί, με την ίδια να παραδέχεται πως ο άντρας της λέει ότι θέλει πολύ.

Πριν από λίγο καιρό, η Φλορίντα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και μεγάλωσε την οικογένειά της. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις σκέψεις της για ένα νέο παιδί.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δε θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τα επόμενα χρόνια. Δείτε φωτογραφίες της Φλορίντα με το νεογέννητο γιο της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι παιδί

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το τρίτο παιδί

«Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου (Άρης Γούτος) λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό»!

Γιατί εμφανίστηκε στην εκπομπή η Φλορίντα Πετρουτσέλι χωρίς τη βέρα της;

«Να σε ρωτήσω, βέρα δεν φοράς...», της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την ίδια να του δίνει κατευθείαν την απάντηση.

«Μην μου το θυμίζεις. Βασικά μην το θυμίζεις γιατί το ξέχασα. Όταν ήμουν έγκυος είχαν πρηστεί τα δάχτυλα μου και την έβγαλα και πάντα μου λέει “την βέρα σου, την βέρα σου” και λέω “θα την βάλω”. Τώρα την ξέχασα, θα την βάλω όμως», ανέφερε. Φλορίντα Πετρουτσέλι The 2nigh show