Στιγμές ευτυχίας για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πολύ ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Μία πασίγνωστη και πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, βιώνει απόλυτες στιγμές ευτυχίας, μιας και έγινε μαμά για πρώτη φορά. Μάλιστα η ίδια κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη γέννα της και έτσι κανείς δεν κατάλαβε ότι έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Πρόκειται για μία εγκυμοσύνη η οποία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κατάφερε να κρατήσει κρυφή όλη αυτή την περίοδο της ζωής της, περιορίζοντας πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για ένα μοντέλο της Victoria's Secret, η οποία κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να μείνει έγκυος. Δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Ο λόγος για την Ίγκι Αζάλια, η οποία αποφάσισε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση και να εξηγήσει πως ο λόγος για τον οποίο ήθελε να την κρατήσει κρυφή, ήταν για να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή.

Iggy Azalea μαμά

Έτσι ανακοίνωσε πως έγινε μαμά η Ίγκι Αζάλια

«Έχω έναν γιο! Το κρατούσα μυστικό για να το αποκαλύψω την κατάλληλη στιγμή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα κρατήσω την ζωή του ιδιωτική, όχι όμως μυστική και τον αγαπώ απεριόριστα», έγραψε η ίδια ανακοινώνοντας τη γέννα της.

Ίγκι Αζάλια εγκυμοσύνη

Μαμά έγινε και ένα μοντέλο στα 42 του

Ένα ακόμα baby boom έσκασε στη showbiz, καθώς έγινε γνωστό πως διάσημο μοντέλο έγινε μανούλα ξανά στα 42 της χρόνια! Ποια είναι ωστόσο αυτή που πλέει σε πελάγη ευτυχίας;

H ίδια ζει στην Ιταλία, έχει καταγωγή από την Τσεχία και έγινε για τρίτη φορά μανούλα, ανακοινώνοντας τα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Ιταλού διεθνή τερματοφύλακα Gianluigi Buffon, Alena Seredova που απέκτησε το τρίτο της παιδί, μια κορούλα με τον νέο της σύντροφο. Από το 2011 ως το 2014 ήταν παντρεμένη με τον τερματοφύλακα της Juventus με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, τον Louis Thomas, και τον David Lee, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Rooney μάλλον διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

Δείτε την τρυφερή εικόνα με το 42χρονο μοντέλο που έγινε ξανά μανούλα

Τώρα ωστόσο όπως ανέφερε και η ίδια που είναι ζευγάρι με έναν γοητευτικό Ιταλό επιχειρηματία, τον Alessandro Nasi είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και απέκτησε και μια κορούλα στην οικογένεια.