Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του - «Η ζωή έχει αξία μόνο...»

Τα υπέροχα λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του - «Η ζωή έχει αξία μόνο...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, ένα χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει πραγματική αξία η ζωή, είναι γιατί είναι μικρή.

Ο γνωστός ηθοποιός έδειξε ότι με πίστη και υπομονή μπορείς να διώξεις τους "δαίμονές" σου και αυτός το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Τις προάλλες, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του, πιο δυνατός από ποτέ, ο Αντίνοος Αλμπάνης δείχνει να έχει αναθεωρήσει τις αξίες της ζωής.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για την περιπέτεια υγείας του

«Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να την γεμίζουμε με όσα λάθη και με όσα θαύματα μπορούμε να καταφέρουμε και μετά; μετά πρέπει να την αφήνουμε», ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει και για την κατάσταση που βίωσαν οι καλλιτέχνες στην πανδημία του κορωνοϊού

Ο ηθοποιός ανέφερε στον Σπύρο Χαριτάτο και στον Γιώργο Καραμέρο την αγωνία των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου και τόνισε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ στους συναδέλφους του.

Ακόμη, μίλησε και για τις παραστάσεις που «παγώνουν» λόγω του ιού: «Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ο πολιτισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να πεθάνει. Ο κόσμος έχει ανάγκη τον πολιτισμό», υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει σύντομα να βρεθεί ένα πλαίσιο, ώστε οι ηθοποιοί να μπουν και πάλι στα θέατρα και να δουλέψουν.

Παράλληλα, μίλησε για τις «ακραίες φωνές» και αποκάλυψε πως πήρε το επίδομα δυο μέρες πριν λήξει η καραντίνα.

Δείτε το βίντεο:.