Εσπευσμένα στο νοσοκομείο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη για το πρόβλημά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομισθεί ένας στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Happy Day, με τον ίδιο να ανακοινώνει σήμερα, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και τι ακριβώς συνέβη.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας. Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για ποιον ακριβώς λόγο χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Τις προάλλες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία απίστευτη κίνηση στον αέρα του Happy Day. Δείτε εδώ το σκηνικό.

Αυτός ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρθαλίτη, ο οποίος όπως ενημέρωση σήμερα τους διαδικτυακούς του φίλους, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την ακοή του και για το λόγο αυτό μπήκε στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημά του δείχνει να έχει λυθεί ωστόσο, σύμφωνα με όλα όσα έγραψε ο ίδιος στο Instagram.

«Μια δύσκολη για εμένα εβδομάδα ξεκίνησε περίεργα αλλά φαίνεται ότι ολοκληρώνεται γλυκά! Αιφνίδια απώλεια ακοής με ανάγκασε να νοσηλευτώ χωρίς καμία δυνατότητα επιλογής ή αναβολής ! Η γιατρός μου αντιμετώπισε με επιτυχία το ξαφνικό πρόβλημα υγείας μου και όλα «ακούγονται» καλύτερα πλέον ευτυχώς ! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου σε όσους αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε ασθένεια! Υγεία και αγάπη!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ μόλις σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ALPHA

Πριν από λίγα λεπτά «έσκασε» από τον ALPHA μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της, Happy Day. Η γνωστή παρουσιάστρια ανανέωση τη συνεργασία της με το κανάλι και έτσι θα τη δούμε και του χρόνου στις οθόνες μας.

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξασφάλισε την παραμονή της στο κανάλι και έτσι θα συνεχίσει να λέει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές και την επόμενη σεζόν.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος.

Με την άνεση του λόγου και την χαρούμενη διάθεσή της προσκαλεί τους τηλεθεατές στην παρέα της και τους ενημερώνει για όλα: Για όσα έγιναν, όσα ακούγονται και πολλές φορές για όσα… θα συμβούν!

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHA

Ο Alpha ανανεώνει τη συνεργασία του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας πως οι δυνατές σχέσεις κρατούν στον χρόνο και είναι εκείνες που πάντα μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Μαζί!