Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε το καλοκαίρι για την οικογένεια της - Τι έκανε με τα παιδιά της

Που πήγανε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε το καλοκαίρι για την οικογένεια της - Τι έκανε με τα παιδιά της

Ξεκίνησε το καλοκαίρι για την Δούκισσα Νομικού και την οικογένεια της. Τι έκανε παρέα με τα παιδιά της; H παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές και είναι έτοιμη να απολαύσουν όλοι μαζί τον ήλιο και την θάλασσα.

Σε διακοπές βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού μαζί με την οικογένειά της, αφού τις τελευταίες ημέρες μένουν στην εξοχική κατοικία που έχουν στη Μύκονο. Το καλοκαίρι ξεκίνησε για εκείνους με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει την χαλάρωση της και την θάλασσα.

Η ίδια λατρεύει το καλοκαίρι και περιμένει πως και πως κάθε χρόνο να έρθει η εποχή αυτή.. Η παρουσιάστρια ζει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της και χαλαρώνει με τα παιδιά της.

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με ένα παιδικό κουβαδάκι με άμμο δείχνοντας τα παιχνίδια που κάνει στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τις προηγούμενες μέρες, η παρουσιάστρια είχε επέτειο με τον αγαπημένο της σύζυγο. Δείτε το υπέροχο δώρο που της έκανε.

«Έριξε» το Instagram η Δούκισσα Νομικού με το μπικίνι της

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία και για ακόμα μία φορά κατάφερε να «ρίξει» το Instragram με το μπικίνι της και τις τρομερές της αναλογίες που είναι ικανές να "κολάσουν" τον οποιονδήποτε.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να το υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σχεδόν καθημερινά, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η Δούκισσα Νομικού, αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και απολαμβάνει το απογευματινό της φρούτο. Οι κοιλιακοί της είναι απλά αξιοθαύμαστοι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που ανέβασε τη φωτογραφία, τα likes έπεσαν... βροχή!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που «έριξε» το Instagram