Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το όμορφο δώρο που της προσέφερε για την επέτειο τους

Πώς πέρασαν την ημέρα;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το όμορφο δώρο που της προσέφερε για την επέτειο τους

Ένα όμορφο δώρο προσέφερε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στη Δούκισσα Νομικού για την επέτειο τους. Το ζευγάρι πέρασε όμορφα την ημέρα του, παρέα με τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει, τον μικρό Σάββα και την κόρη τους.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Η όμορφη παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της σε μια πολύ όμορφη τελετή και από τότε μέχρι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια

Η ίδια επέλεξε να θέσει την οικογένειά της στο επίκεντρο της ζωής της και συνεπώς να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Με αφορμή την χθεσινή ιδιαίτερη ημέρα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πρόσφερε στην αγαπημένη του μια υπέροχη ανθοδέσμη ενώ μαζί της πήρε και μια εντυπωσιακή τούρτα. Τις προάλλες ανέβασε μία φωτογραφία από το πατρικό της. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε πώς τα πέρασαν.

Δούκισσα Νομικού  Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσα Νομικού  Δημήτρης Θεοδωρίδης γάμος

3 χρόνια γάμου για Θεοδωρίδη - Δούκισσα! Η τρυφερή τους φωτογραφία αγκαλιά

Τρία χρόνια γάμου για Δούκισσα Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη. Tο ζευγάρι ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο τους. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την όμορφη οικογένεια τους.

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά τον Σάββα που γεννήθηκε το 2018 και την Αναστασία.

Το ζευγάρι σήμερα κλείνει τρία χρόνια γάμου, και η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει μια τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγο της στο Instagram.

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Στα 100» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Δείτε την φωτογραφία: