Όλη η αλήθεια για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha

Και ποια θα είναι η εκπομπή της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Όλη η αλήθεια για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha

Όλη η αλήθεια για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. Ποιο το συμβόλαιο του μοντέλου και παρουσιάστριας; Και ποιο θα είναι τελικά το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν.

Η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» αποκάλυψε την αλήθεια με ρεπορτάζ της για το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha, αλλά και ποιο θα είναι το περιεχόμενο της εκπομπής που θα βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

Ποια η αλήθεια για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha

«Δέχτηκε πολλές προτάσεις αλλά στον Alpha ένιωσε ασφαλείς», είπε η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου για την μεταγραφή της.

Δεν έκλεισε κανένα δυσθεώρητο συμβόλαιο αλλά δεν έκλεισε και κανένα συμβόλαιο που θα έκλεινε μια παρουσιάστρια που ξεκινάει σήμερα. Πήρε πόσο στα πλαίσια της εποχής, καθώς ο Alpha δεν κλείνει πια τεράστια συμβόλαια, αλλά πήρε ένα πολύ καλό ποσό.

Έχει ίδια εμπορικές συμφωνίες με διάφορες εταιρείες για γυναίκες. Και εφόσον η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί που έκανε κάτι αντίστοιχο, την ίδια θέση θα πάρει και εκείνη.

Μάλιστα το κανάλι έκανε έρευνα πριν πάρει κάποιος την θέση αυτή. Έχουν ήδη μάλιστα ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα άτομα που θα πλαισιώσουν το πάνελ της.

Ενώ η βασική δομή θα είναι περίπου ίδια με εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Κάποιοι από την ομάδα της Ελένης έχουν συζητήσει με το κανάλι, ενώ άλλοι αποχωρούν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το κανάλι θα προσπαθήσει να «αντικαταστήσει» την εκπομπή που είχε η Ελένη Μενεγάκη, όσον αφορά τους χορηγούς χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει ξεκάθαρο το περιεχόμενο της εκπομπής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και το θέμα της αντικατάστασης της. Τι είπε το μοντέλο;