Αδιανόητη αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTv - Το μπέρδεμα που έγινε στην γέννηση της

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αδιανόητη αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTv - Το μπέρδεμα που έγινε στην γέννηση της

Αδιανόητη αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTv. Ένα μπέρδεμα έγινε στην γέννηση της παρουσιάστριας και η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει γιατί γράφει λάθος ημερομηνία, η αστυνομική της ταυτότητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου ανέφεραν πως έχουν συνδυάσει την επέτειο γάμου τους με τα γενέθλια της παρουσιάστρια μιας και είναι την ίδια μέρα χωρίς ωστόσο να θυμούνται αν είναι στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου.

Oι δηλώσεις αυτές έπαιξαν στο «Έλα, χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου να εξηγεί τον λόγο για τον οποίο μάλλον συμβαίνει αυτό.

«Θέλω να πω για τη Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη που μπερδεύονται με το 12 -13. Είναι λίγο μπερδεμένο αυτό με τα γενέθλιά μου και νομίζω για αυτό μπερδεύονται. Εγώ 12 έχω γενέθλια, η ταυτότητά μου όμως λέει 13. Γεννήθηκα μερικά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, γεννήθηκα δηλαδή 12 παρά πέντε και μέχρι να με γράψουν πέρασε η μέρα. Εγώ 12 όμως τα γιόρταζα όλη μου τη ζωή. Η ταυτότητα όμως λέει 13» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή, τους άφησε όλους άφωνους!

Δείτε τι είπε:

Σοκ για την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OpenTv - Τι συνέβη

Σοκ για την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OpenTv. Τι συνέβη και η παρουσιάστρια πήρε αυτή την έκφραση την ώρα της εκπομπής; Ένα περιστατικό την πάγωσε αφού μια συνεργάτιδα της παραλίγο να είχε ατύχημα.

Δεν πίστευε στα μάτια της η Σίσσυ Χρηστίδου στο τέλος της εκπομπής της Έλα χαμογέλα, όταν είδε συνεργάτιδά της να πέφτει από την καρέκλα και σχεδόν να έχουν ατύχημα.

Όλα έγιναν λίγο πριν το τέλος της εκπομπής και την ανανέωση του ραντεβού της παρουσιάστριας με τους τηλεθεατές για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν την αποφώνηση και την ανανέωση του ραντεβού της παρουσιάστριας με τους τηλεθεατές για το επόμενο σαββατοκύριακο/

Την ώρα λοιπόν που η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρετούσε το κοινό άκουσε έναν δυνατό ήχο και όταν, γύρισε το κεφάλι της και είδε την Ελένη Βούλγαρη να πέφτει από την καρέκλα της.

Η συνεργάτιδα της λίγο πριν είχε παρασυρθεί από τον Παύλο Σταματόπουλο που χόρευε το τραγούδι "Οι θαλασσιές σου οι χάντρες" που είχε πει πολλά χρόνια πριν ο Δημήτρης Χορν. Το τραγούδι έκανε την Ελένη Βούλγαρη, να χορεύει το τραγούδι καθισμένη στην καρέκλα της.

Μόνο που κουνήθηκε λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να παραπατήσει αλλά ευτυχώς, λίγο πριν βρεθεί στο πάτωμα, έτρεξε ο Παύλος Σταματόπουλος για να τη σώσει. Επικράτησε για δευτερόλεπτα ένας μικρός πανικός στο πλατό, όμως όταν όλοι βεβαιώθηκαν ότι η συνεργάτιδα της εκπομπής είναι καλά όλοι έσκασαν στα γέλια, με τη Σίσσυ, βέβαια, να δείχνει ακόμα σοκαρισμένη από ό,τι είχε συμβεί.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: