Θρήνος - Πέθανε η Ashley Mattingly

Σε ηλικία 33 ετών

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος - Πέθανε η Ashley Mattingly

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε η Ashley Mattingly. H Μις Μάρτιος του Playboy το 2011 αυτοπυροβολήθηκε, έχοντας κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών και βρέθηκε νεκρή από συγγενείς μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Στις 20 Απριλίου είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Όστιν του Τέξας, με τραύμα στο κεφάλι η Ashley Mattingly. Η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, διαπιστώθηκε ότι είχε δώσει τέλος στη ζωή της η ίδια.

Σύμφωνα με την αυτοψία που παρουσίασε το TMZ, το νεαρό μοντέλο έβαλε το όπλο στο στόμα του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ashley Mattingly πέθανε

Οι τοξικολογικές εξετάσεις μάλιστα αποκάλυψαν ότι πριν τον αυτοπυροβολισμό της, είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών.

Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ ενώ είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της Lane Garrison, ηθοποιό της σειράς «Prison Break».

Δύο μέρες πριν βρεθεί νεκρή, η 33χρονη είχε ποστάρει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν σε νοσοκομειακό κρεβάτι να λέει: «Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ», καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μην πίνουν.

Θρήνος επικράτησε και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή, ο Στέλιος Παπαδογιάννης.

Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Χόντος

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο Γιάννης Σ. Χόντος ένας από τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έδινε «μάχη» με την επάρατη νόσο για περίπου δύο χρόνια. Η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει τον θρήνο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χόντος, είχε χάσει και τη σύζυγό του για τον ίδιο λόγο πριν από μερικά χρόνια. Η κηδεία του είναι σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 3:00 το μεσημέρι, στα Άγραφα Ευρυτανίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Λίγα λόγια για την οικογένεια του Γιάννη Χόντου

Πριν από μισό περίπου αιώνα, σύμφωνα με το evrytanika.gr, τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, με ένα δισάκι στον ώμο και τις ευχές των συγχωριανών τους, εγκαταλείπουν τις Μίκρες των Αγράφων (τα σημερινά Χοντέικα) με προορισμό την Αθήνα. Στην πρωτεύουσα, τα πέντε αδέρφια, οι Νίκος, Γιώργος, Αργύρης, Γιάννης και Κώστας Χόντος, δεν θα αργήσουν να αντιληφθούν ότι έχουν κλίση στο εμπόριο. Ξεκινούν ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής, τα οποία διαθέτουν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Αργότερα, «αναβαθμίζονται» καθώς αναλαμβάνουν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Η εταιρεία έχει ιδρυθεί το 1967 και το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην οδό Ομήρου. Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας ήταν και η απόφαση της επέκτασης μέσω franchise, χάρη στην οποία η επωνυμία Hondos Center θα αποκτούσε ευρεία αναγνωρισιμότητα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η επιτυχία είναι άμεση, καθώς οι Ελληνίδες βρίσκουν στο κατάστημα της Ομήρου το «σύμμαχό» τους στη γυναικεία περιποίηση. Με σλόγκαν το «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά» και με σκληρή προσωπική δουλειά και συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, οι αφοί Χόντου καταφέρνουν να ανοίξουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο και να γιγαντώσουν την εταιρεία.

Πηγή: ethnos.gr