Baby boom στη showbiz - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Baby boom στη showbiz - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Baby boom στη showbiz, καθώς γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς.Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατά την περίοδο της καραντίνας, ο Γιώργος Ρους είχε ανακοινώσει ότι η σύντροφός του Κατερίνα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Αυτή η στιγμή φαίνεται πως ήρθε την Πεμπτη, με τον Γιώργο Ρους να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με το καρτελάκι του γιου του που όπως θα δείτε είναι βάρους 3.280 γραμμαρίων, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

«Rousακι + Vanακι, δωμάτιο 516... Τέλειος συγχρονισμός bpm» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Ρους.

Ρους πατέρας

Ποιος είναι ο Γιώργος Ρους

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Τον Οκτώβριο του 2009 κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό της μουσικής πλατφόρμας Jumping Fish με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Στις 14 Ιουνίου 2010 το τραγούδι ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, έχοντας ξεπεράσει τις 35.000 ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες,του 2010 και παράλληλα το αντίστοιχο βραβείο Mad "Track of the Year" στα Mad Video Music Awards.

Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του από την Archangel Music στο οποίο εμπεριεχόταν το «Εξαιρέσεις» καθώς και το δεύτερο single «Μαριονέτες». Τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το single «Ιδιαίτερη Σχέση», ως τραγούδι τίτλων, για την ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα Μιά φορά και ένα μωρό με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά.

Τον Ιούνιο του 2014 έγραψε μουσική σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη για το τραγούδι «Ένα φιλί» που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, και που κυκλοφόρησε από τη Heaven. Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το single Λουλούδι του δρόμου, και τον Μαρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ με τίτλο Rous II.