«Ατύχημα» στο σπίτι Σπανούλη - Χοψονίδου! Η χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

«Ατύχημα» στο σπίτι Σπανούλη - Χοψονίδου! Η χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

«Ατύχημα» στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη της Ολυμπίας Χοψονίδου. Το πρώην μοντέλο έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την ώρα που έπαιζε με τα παιδιά της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα έξι παιδιά τους είναι και η κύρια προτεραιότητα τους και δεν σταματούν να τα καμαρώνουν και να βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα των media, καθώς θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, ωστόσο στα social έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις από την καθημερινότητα του. Ειδικά, μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram της πρώην Σταρ Ελλάς.

Αυτή την φορά το πρώην μοντέλο καθόταν στο σαλόνι της παρέα με τα παιδιά της τα οποία καταλάθος έκαναν μια ζημιά. Συγκεκριμένα είχε αφήσει τον καφέ της στον καναπέ, τον οποίο έριξαν κάτω.

Φυσικά πρόκειται για αυτά τα μικρά «ατυχήματα» που κάνουν τα παιδιά και που δεν έχουν καμία σημασία. Έτσι και εκείνη με χιούμορ ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Δείτε τον γιο της που έχει το ίδιο "πάθος" με τον Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε την ανάρτηση:

Σπανούλης Χοψονίδου σπίτι

Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη είναι πιστά αντίγραφά του - Ντυμένοι παρόμοια βγήκαν για ψώνια χωρίς την Ολυμπία Χοψονίδου

Οι γιου του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου εκτός από το ότι έχουν μεγαλώσει και... ψηλώσει αρκετά μοιάζουν και πιστά αντίγραφα του μπαμπά τους αφού ντύνονται σχεδόν παρόμοια!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την... μισή οικογένεια και συγκεκριμένα τους άντρες της οικογένειας αυτής σε μια βόλτα τους στην Γλυφάδα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/6! Οι τέσσερίς τους πήγαν στα Public και έκαναν τις αγορές τους ενώ όλοι τους κοίταζαν γιατί πραγματικά η ομοιότητα μεταξύ τους δεν έχει προηγούμενο.

Όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν βερμούδες, αθλητικά με ψηλές κάλτσες κι ένα απλό t-shirt. Είναι, επίσης, ολοφάνερο στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr πως τα μικρά κοντεύουν να τον φτάσουν σε ύψος.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη με τους γιους του

Βασίλης Σπανούλης δείτε το πρόσωπο των παιδιών του

Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης βόλτα με τα παιδιά του

Δείτε εδώ κι ένα βίντεο του Σπανούλη με τους γιους του που είχε ξετρελάνει το διαδίκτυο!