Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η Ναταλία Γερμανού - Αποκάλυψε on air την ηλικία της

Δε φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η Ναταλία Γερμανού - Αποκάλυψε on air την ηλικία της

Η Ναταλία Γερμανού ήταν για ακόμα μία φορά, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ και μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία on air, στη διάρκεια της σύνδεσής της με τον γιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιο Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια, επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι με τον Στέργιο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του στη Μήλο αλλά και για τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Στέργιος Μικρούτσικος για τον πατέρα του και την καριέρα του.

Ναταλία Γερμανού ηλικία

Αυτή είναι η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε, πως γνωρίζει τον Στέργιο από τα 9 του. Εκείνος της απάντησε πως είναι 40 ετών, ωστόσο η παρουσιάστρια του είπε πως μάλλον κάτι κάνει λάθος με τους υπολογισμούς τους, καθώς εκείνη είναι 54 ετών.

Η συγκινητική ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού για την αποχώρηση της Χάρις Αλεξίου

Την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου. Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα λόγια της, αφού την αποθέωσε.

Αφού προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Ακούστε λόγια, ακούστε σεμνότητα, από τη μεγαλύτερη -μαζί με τη Μαρινέλλα- τραγουδίστρια που χάραξε πάνω στις καρδιές μας».

«Είναι μια νίκη στον ναρκισσισμό. Πρέπει να είναι ένα τέλος εποχής για όλα τα "ψώνια" που κυκλοφορούν σε αυτόν τον χώρο», είπε στη συνέχεια ο συνεργάτης της Κώστας Τσουρός. Ωστόσο, και η Ελένη Μενεγάκη συγκίνησε με τα λόγια της για την απόφαση της τραγουδίστριας.

Ναταλία Γερμανού για Χάρις Αλεξίου

Σε προηγούμενη εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού είχε βουρκώσει με τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού και η Έλενα Παπαρίζου αντάλλαξαν κοπλιμέντα και αναφέρθηκαν στην υπέροχη σχέση που έχουν, με την γνωστή παρουσιάστρια να "λυγίζει" με όλα όσα άκουσε.

«Όταν σε γνωρίσει κάποιος και σε ζήσει μπορεί να καταλάβει ότι είσαι από τα παιδιά αυτού του χώρου που έχουν τόσο καλή καρδιά που απορώ πως κατάφερες να γίνεις σουπερ σταρ με σε αυτή την καρδιά που είναι μαλαματένια σε έναν χώρο που είναι ζούγκλα», της είπε η παρουσιάστρια με την Έλενα Παπαρίζου να απαντά:

«Είσαι ένας άγγελος, σε εκτιμώ και σε αγαπώ. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που είπαμε», είπε με την Ναταλία να συγκινείται. «Πάντα με συγκινεί αυτό το κορίτσι, αλήθεια, μαζί της κάτι παθαίνω πάντα, έχουμε ζήσει πολλά», είπε και δάκρυσε.

Ναταλία Γερμανού κλάματα