«Έσκασε» ανακοίνωση από την Άση Μπήλιου

Τι συνέβη με την αστρολόγο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από την Άση Μπήλιου

Πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση από την Άση Μπήλιου, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικά πολύ ευχάριστα νέα σχετικά με την εκπομπή της στην τηλεόραση.

Η κρίση του κορωνοϊού είχε "παγώσει" προσωρινά την εκπομπή της Άσης Μπήλιου, Star System, όπως και πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Με την κατάσταση να επιστρέφει σιγά σιγά στα φυσιολογικά της ωστόσο, η αστρολόγος θέλησε να ανακοινώσει πως σιγά σιγά η εκπομπή της επιστρέφει σε νέα ώρα. Η ίδια μάλιστα έδωσε και ένα μικρό "spoiler" για όλα όσα επιφυλάσσει η Έκλειψη.

Η τελευταία έκλειψη της θερινής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερου. Οι εκλείψεις που θα έρθουν από τον Νοέμβριο και μετά θα είναι στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη. Δείτε εδώ την αναλυτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τις Εκλείψεις.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Άσης Μπήλιου

«Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Μετά κόπων και βασάνων τα καταφέραμε και το #starssystem επιστρέφει στο @starchanneltv με μια μικρή αλλαγή στην ώρα. Πλέον θα παίζει κάθε Σάββατο στη 1:00 μμ.

Σήμερα σας έχω αναλυτικές προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο ζωδίου για όλα αυτά που έρχονται, ώστε να έχετε μια εικόνα πως θα κυλήσει το υπόλοιπο του Ιουνίου. Στα θετικά ότι θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στις 24.6 και θα βοηθήσει σε ερωτικά οικονομικά. Ακόμη κι η έκλειψη στις 21.6 θα βοηθήσει κάποιους να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Θα πούμε πολλά στο ραντεβού μας στη 1:00μμ. Σας περιμένω:-)

Ευχαριστώ τους αγαπημένους συνεργάτες μου της εκπομπής που τα έκαναν να φαίνονται όλα εύκολα και σαν να μην πέρασε μια μέρα τον @di_stam @anastasiossinapis, την Ηλιάνα την Αλεξία, τον Μίντο, το styling team @ntotsikasnassos @ezindrou τον @manos_aslanis τη Χριστίνα μου», έγραψε η γνωστή αστρολόγος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.