Τζούλια Νόβα: Έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της;

Έγινε η αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της;

Μία πολύ "καυτή" αποκάλυψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχετικά με την Τζούλια Νόβα, και το νέο πρόσωπο που έχει στη ζωή της, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τέλος της σχέσης, της πανέμορφης Τζούλιας Νόβα. Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε νέα στοιχεία γύρω από το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως η Τζούλια Νόβα έχει ήδη βρει νέο έρωτα, με τον οποίο έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Από τη μεριά του, και ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Τζούλιας Νόβα

Σύμφωνα με την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό, η Τζούλια Νόβα η οποία λατρεύει τα extreme sports, εθεάθη μαζί με «έναν άνδρα που κάνει και ο ίδιος extreme sports, είναι ένας άνθρωπος που είχε beach bar σε παραλία της ανατολικής Αττικής, είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ωραίος, όπως μου έχουν μεταφέρει, και γεμάτος τατουάζ, κάνει παρά πέντε, κατεβαίνει φαράγγια και σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Γιάννης Μάρκου ότι θυμήθηκε ότι της αρέσουν τα extreme sports, υπάρχει μια φιλολογία πως ενδεχομένως να είναι αυτοί οι δυο πλέον μαζί».

Τζούλια Νόβα χωρισμός

Τι αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα για τον χωρισμό της

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.

«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε» συμπληρώνει το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης.

Τζούλια Νόβα χωρισμός

Η Τζούλια Νόβα, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Σε ερώτηση του Secret, εάν αποχώρησε και από το σπίτι, η παρουσιάστρια ήταν σαφής: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη»