O Γιάννης Μάρκου ξεκαθαρίζει για τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα: «Δεν χρειάζεται άλλη ευκαιρία»

Οι νέες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
O Γιάννης Μάρκου ξεκαθαρίζει για τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα: «Δεν χρειάζεται άλλη ευκαιρία»

O Γιάννης Μάρκου ξεκαθαρίζει για τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα. «Δεν χρειάζεται άλλη ευκαιρία, της δόθηκε αλλά δεν την πήρε». Κλείνοντας έτσι με τις δηλώσεις του το κεφάλαιο μιας ενδεχόμενης επανασύνδεσης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» μίλησε ο Γιάννης Μάρκου για τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα.

Ο επιχειρηματίας, ανέφερε πως ο ίδιος δεν αισθάνεται υπεύθυνος για αυτή την κατάληξη λέγοντας, «Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί».

Στη συνέχεια ωστόσο αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης λέγοντας πως δόθηκε στην παρουσιάστρια δεύτερη ευκαιρία την οποία όμως δεν αποδέχτηκε.

«Όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία».

Δείτε το βίντεο:

Το σπίτι ωστόσο που έμενε με τον Γιάννη Μάρκου πριν μετακομίσει στη μητέρα της μετά το χωρισμό τους, το έχετε δει; Θα σας πέσει το σαγόνι.

Η Τζούλια Νόβα «σπάει» τη σιωπή της: «Δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι...»

Η Τζούλια Νόβα «σπάει» τη σιωπή της για τους λόγος που την οδήγησαν στον χωρισμό. «Δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος», είπε σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα.

Για ποιο λόγο χώρισε η Τζούλια Νόβα

‘Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.

«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε» συμπληρώνει το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης.

Τζούλια Νόβα χωρισμός

Η Τζούλια Νόβα, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Σε ερώτηση του Secret, εάν αποχώρησε και από το σπίτι, η παρουσιάστρια ήταν σαφής: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη»