Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας

Θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», καθώς έγινε γνωστό πως σε λίγο καιρό πρόκειται να επιστρέψει, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, το πρόσωπο αυτό έκλεψε τις καρδιές του κοινού με την τρυφερότητα και την αγνότητά του. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της σειράς ωστόσο, χρειάστηκε να αποχωρήσει έστω προσωρινά.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες. Δείτε εδώ την απόφαση της Δρόσως που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Αυτός ο χαρακτήρας επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Γιάννο, δηλαδή τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ο οποίο όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», πρόκειται να γυρίσει στη σειρά.

Άγριες Μέλισσες επιστροφή Γιάννου

«Σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου αρέσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά.

Μου είπε πως επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα. Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους συντελεστές της σειράς, είπε: «Εχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και γω. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο».