J2US: Συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά - Το ηχηρό μήνυμά τους

Το καθηλωτικό act τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά - Το ηχηρό μήνυμά τους

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και χαρακτήρισαν το act τους, καθηλωτικό.

Οι δυο τους φροντίζουν κάθε φορά να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτή τη βδομάδα έκαναν τη διαφορά. Ντυμένοι στα μαύρα και με ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ερμήνευσαν ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι.

Τάσος Ξιαρχό - Κόνι Μεταξά J2US

Μιας και λέμε ωστόσο για το J2US, μη χάσετε και αυτό το spoiler που σας έχουμε για τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε το εδώ και δε θα το πιστεύετε!

Οι δυο τους, τελείωσαν την εμφάνισή τους, γονατίζοντας, και αναπαριστώντας τη σκηνή από την σκληρή δολοφονία του Φλόιντ, προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το πλατό.

Μάλιστα, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο Τάσος Ξιαρχός ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη συγκίνηση του ήρθε όταν έκανε την πρώτη πρόβα, με τον Σταμάτη Φασουλή να σημειώνει πως αυτή τη στάση κρατάνε μεγάλοι καλλιτέχνες.

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το "J2US" να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Εννοείται πως η βαθμολογία τους έφτασε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια, με τη Δέσποινα Βανδή να ξεκαθαρίζει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει δει σε talent show.

Δείτε την εμφάνισή τους:

Την προηγούμενη εβδομάδα ενοχλήθηκε με την παραγωγή του J2US ο Τάσος Ξιαρχό

Ενοχλημένος ήταν ο Τάσος Ξιαρχό στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US με την παραγωγή του show. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τις δηλώσεις του, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μια ημέρα μετά την προβολή της εμφάνισης του με την Κόνι Μεταξά.

Συγκεκριμένα, στο προηγούμενο J2US είδαμε την Κόνι Μεταξά να εμφανίζεται μόνη της στο Celebrity Room και να μιλάει με την Βίκυ Κάβουρα για τα συναισθήματα της και την κριτική των τεσσάρων κριτών.

Τάσος Ξιαρχό Κόνι Μεταξά J2US

Μιλώντας, ο Τάσος Ξιαρχό στην δημοσιογράφο, Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και τον έκανε να μην εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες του Celebrity Room, μετά το τέλος της εμφάνισής, ενώ εμφανίστηκε με άλλα ρούχα στο τέλος του μουσικού show του OPEN.

«Επειδή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε και δε μπορώ να πω τι ακριβώς, νομίζω ότι δικαιώθηκα. Δε με στεναχώρησε κάποιος κριτής, αντιθέτως, έπρεπε να φανεί ότι με στεναχωρεί κριτής και εγώ το κατάλαβα για αυτό έγινε ότι έγινε. Είδα κάτι που δε θα δείτε εσείς… Από την παραγωγή μου ζήτησαν συγγνώμη… Τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.