J2US: Τα «έσπασαν» στη σκηνή του Opentv ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

«Σάρωσαν» στη βαθμολογία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Τα «έσπασαν» στη σκηνή του Opentv ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, ανέβηκαν στη σκηνή του Opentv και τα «έσπασαν» για τα καλά με την εξαιρετική ερμηνεία τους σε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι είναι το ζευγάρι που μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε περίσταση. Σε κάθε εκπομπή, δοκιμάζουν διαφορετικό στιλ τραγουδιού και η τεχνική τους, έχει απόλυτη επιτυχία.

Μιας και λέμε ωστόσο για το J2US, μη χάσετε και αυτό το spoiler που σας έχουμε για τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε το εδώ και δε θα το πιστεύετε!

Σήμερα, αποφάσισαν να ερμηνεύσουν το «Έλα Ψυχούλα μου» και η εμφάνισή τους φάνηκε πως εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και ειδικά τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σημείωσε, πως ο Ετεοκλής έχει δείξει τη μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται στη βαθμολογία του.

Νωρίτερα στο J2US, o Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους

Οι δυο τους φροντίζουν κάθε φορά να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτή τη βδομάδα έκαναν τη διαφορά. Ντυμένοι στα μαύρα και με ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ερμήνευσαν ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι.

Τάσος Ξιαρχό - Κόνι Μεταξά J2US

Οι δυο τους, τελείωσαν την εμφάνισή τους, γονατίζοντας, και αναπαριστώντας τη σκηνή από την σκληρή δολοφονία του Φλόιντ, προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το πλατό.

Μάλιστα, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο Τάσος Ξιαρχός ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη συγκίνηση του ήρθε όταν έκανε την πρώτη πρόβα, με τον Σταμάτη Φασουλή να σημειώνει πως αυτή τη στάση κρατάνε μεγάλοι καλλιτέχνες.

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το "J2US" να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Εννοείται πως η βαθμολογία τους έφτασε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια, με τη Δέσποινα Βανδή να ξεκαθαρίζει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει δει σε talent show.

Δείτε την εμφάνισή τους: