J2US: Απίθανο! Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε σκονάκι τους στίχους

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Απίθανο! Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε σκονάκι τους στίχους

Ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του J2US, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβηκε στη σκηνή με τη Χαρά Βέρρα, έχοντας κάνει ένα σκονάκι στο χέρι του, για να βεβαιωθεί ότι δε θα ξεχάσει τους στίχους.

Είναι χωρίς αμφιβολία, ο διαγωνιζόμενος που καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκπομπή. Σήμερα, ερμήνευσε ένα κομμάτι των Αδερφών Κατσάμπα, ωστόσο έδειξε να δυσκολεύεται να μάθει όλους τους στίχους απ' έξω.

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά στο J2US. Δείτε τη εδώ και θα "μείνετε"!

Για το λόγο αυτό, έγραψε ένα κομμάτι στο χέρι του, το οποίο ωστόσο όπως αποκάλυψε δεν χρησιμοποίησε τελικά. Ο Νίκος Κοκλώνης εντόπισε το σκονάκι και τον έβαλε να το δείξει στην κριτική επιτροπή, η οποία ξέσπασε σε γέλια με το που το είδε.

Τρύφωνας Σαμαράς J2US σκονάκι

Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε πλέον να το διαβάσει γιατί είχε σβηστεί και δεν έβγαζε τα γράμματά του.

Πέρα από τον Τρύφωνα Σαμαρά, χαμό στο J2US προκάλεσε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη ως Barbie, έχοντας τον πανέμορφο Ken στο πλευρό της, και «τρέλανε» για τα καλά την κριτική επιτροπή, η οποία εντυπωσιάστηκε με το act της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει πάρει απόφαση και θέλει να κερδίσει για τα καλά τους κριτές. Κάθε εβδομάδα προσπαθεί όλο και περισσότερο να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, και μέχρι στιγμή δείχνει να τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Σήμερα λοιπόν, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα, εμφανίστηκε μέσα στο κουτί της και ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Barbie. Οι κριτές σχολίασαν πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και της έδωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου J2US

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τραγουδήσει ακόμα ένα τραγούδι, χωρίς τη συνοδεία της ορχήστρας, το οποίο είχε να κάνει με την Μύκονο που επισκέφθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δείτε εδώ φωτογραφίες της από τα στενά του νησιού.