Συγκίνησε η Ευγενία Μανωλίδου - Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της

Υπέροχη η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ευγενία Μανωλίδου - Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της

Η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα πραγματικά τρυφερό μήνυμα στον γιο της, ο οποίος είχε σήμερα τα γενέθλιά του.

Η ευτυχισμένη μανούλα δεν μπορούσε παρά να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στο παιδί της, το οποίο σήμερα έκλεισε τα 24 του χρόνια.

Ανέβασε λοιπόν δύο φωτογραφίες του Αλέξανδρου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο όμορφες σκέψεις της για τον μεγάλο γιο της.

Αυτό είναι το μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου για τον γιο της

«Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται.

Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε.

Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..."Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί ένα ζήτημα με ένα σχόλιο που είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα για την Ευγενία Μανωλίδου. Δείτε εδώ την οργισμένη απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολύ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα που είχε στείλει η Ευγενία Μανωλίδου για την κόρη της

«Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο. Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.

Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η "τελετή αποφοιτήσεως" έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα!

Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια!» έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου.