J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Δεν το περίμεναν οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Πέρα από μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, είδαμε και το ζευγάρι που αποχωρεί από το μουσικό show. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό μιας και δεν το περίμεναν καθόλου.

Για ακόμα ένα Σάββατο το δημοφιλές show του Opentv μας κράτησε συντροφιά και μας προσέφερε μοναδικές στιγμές και άφθονο γέλιο.

Πολλά από τα ζευγάρια κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία, με την Κόνι και τον Τάσο να πιάνουν το απόλυτο 40άρι. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό τους act.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US

Τα ζευγάρια που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο και ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά.

Αυτοί που τελικά αποχώρησαν ήταν ο Ορφέας και η Άρτεμις, με τους κριτές να ξεκαθαρίζουν πως δεν το περίμεναν σε καμία περίπτωση, ωστόσο οι αποφάσεις του κοινού είναι πάντα ανατρεπτικές.

J2US Ορφέας αποχώρηση

Οι δυο τους έδειξαν πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την απόφαση αυτή και μάλιστα, λίγο πριν φύγουν τραγούδησαν και ένα εκπληκτικό τραγούδι στη σκηνή, για να ευχαριστήσουν τους κριτές και το κοινό.

Χαμός έγινε και στο Twitter με το επεισόδιο του J2US

Κανονικός πανικός έγινε στο Twiiter και με το σημερινό επεισόδιο του J2US, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως ο λόγος για τον οποίο έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη σκηνή, ήταν γιατί μάλλον οι υπόλοιπες μάζεψαν υπογραφές για να μην τραγουδήσει.

Μοναδικές εμφανίσεις και απίστευτο γέλιο. Το νέο επεισόδιο του J2US μας έκανε παρέα για ακόμα ένα Σάββατο και προκάλεσε σωστό πανικό.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για το σημερινό επεισόδιο του J2US