Άννα Βίσση: Φωτογράφισε την κόρη της Σοφία Καρβέλα όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η πιο τρυφερή ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άννα Βίσση: Φωτογράφισε την κόρη της Σοφία Καρβέλα όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Άννα Βίσση φωτογράφισε την κόρη της Σοφία Καρβέλα όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Η τρυφερή μανούλα στην αγκαλιά των δυο της παιδιών, χαλαρώνει και απολαμβάνει ξέγνοιαστη και ήρεμη το καλοκαίρι της.

Η Σόφια Καρβέλα είναι μαμά δυο παιδιών και διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά που έχουμε δει ποτέ. Η ίδια προφανώς ασχολείται με την γυμναστική αρκετές ώρες για να έχει τέτοια γράμμωση και αφιερώνει χρόνο στο κορμί της.

Η ίδια εκτός από την γυμναστική περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δυο της παιδιά που είναι και οι αδυναμίες της. Μάλιστα η μητέρα της Άννα Βίσση τους επισκέπτεται συχνά στην Αμερική.

Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια είναι εκεί και αυτή την περίοδο, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της και τα δυο της εγγόνια. Δείτε φωτογραφίες του υπέροχου σπιτιού της εδώ!

Δείτε την ανάρτηση:

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση

Συγκίνηση με τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Η Άννα Βίσση θέλησε να γιορτάσει τη σημερινή ημέρα της μητέρας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, και για το λόγο αυτό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ συγκινητική φωτογραφία μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες και έτσι από το πρωί οι celebrities έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις δημοσιεύσεις τους και να στέλνουν υπέροχα μηνύματα για τις μαμάδες τους.

Βέβαια συμβαίνει και το αντίθετο, όπως στην περίπτωση της Άννας Βίσση, η οποία θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Αυτή είναι η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie με την κόρη της, και από κάτω έγραψε μία λέξη όλο νόημα, που δεν είναι άλλη από τη λέξη «μαμά».

Η Άννα Βίσση προφανώς ανυπομονεί να δει την αγαπημένη της κόρη, η οποία μένει στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της και μάλιστα έχει ένα υπέροχο σπίτι.