Νίκος Βέρτης: «Ερωτικά είμαι δύσκολος...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Έκανε την πρεμιέρα του μετά την καραντίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Βέρτης: «Ερωτικά είμαι δύσκολος...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Βέρτης έκανε χθες βράδυ την πρεμιέρα του μετά την καραντίνα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να αγαπάει πολύ κόσμο, ωστόσο είναι πολύ δύσκολος στα ερωτικά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε ένα μεγάλο βήμα, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στις πίστες και να αφήσει πίσω του όλη αυτή την περιπέτεια που ζήσαμε με την έξαρση του κορωνοϊού και το προσωρινό "πάγωμα" των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στο μαγαζί του, ο Νίκος Βέρτης περιέγραψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την διαφορετική εμπειρία του από τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες τραγούδησε, ενώ δε δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του, μίλησε και ο Χάρης Ρώμας. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον άνθρωπό του.

Νίκος Βέρτης σχέση

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή

«Δε λέω συχνά τη λέξη σ’αγαπώ, είμαι δύσκολος στο σ΄ αγαπώ. Αγαπώ πολύ κόσμο, αγάπη έχω μόνο για τον κόσμο αλλά ερωτικά είμαι πολύ δύσκολος στο σ΄ αγαπώ. Τελευταία φορά δε θυμάμαι πότε είπα σ΄ αγαπώ είμαι και μεγάλος. Τα τελευταία 18 χρόνια δεν έχω μιλήσει για τα προσωπικά μου, αν τα καταφέρετε τώρα…», είπε ο Νίκος Βέρτης.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Αρβανιτίδης) (Χόρινχεμ, 21 Αυγούστου 1976) είναι Έλληνας τραγουδιστής γεννημένος στην Ολλανδία. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στην πόλη της Βέροιας, και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός-συνθέτης και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από μικρή ηλικία αλλά πολλά από αυτά έχουν μείνει στο συρτάρι του από δική του επιλογή.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!