Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε το μυστικό για μια επιτυχημένη ερωτική σχέση

«Δε θέλω να το γρουσουζέψω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε το μυστικό για μια επιτυχημένη ερωτική σχέση

Χθες βράδυ, ο Χάρης Ρώμας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει το μυστικό του, για μία πολύ επιτυχημένη ερωτική σχέση, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι!

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για τον άνθρωπό του και το στόμα του έσταξε κανονικό μέλι!

Συγκεκριμένα, μέσα από τη συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη αγάπη ενώ τόνισε πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που τους κρατάνε συνέχεια δεμένους.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο Χάρης Ρώμας δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πόσα κιλά πήρε πριν από λίγο καιρό. Δείτε εδώ και θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Αυτό είναι το μυστικό του Χάρη Ρώμα για μία επιτυχημένη ερωτική σχέση

«Το γεγονός ότι μένουμε κατά διαστήματα χωριστά είναι συνταγή της επιτυχίας. Θέλω χρόνο μόνος μου, το έχω ανάγκη. Για διάφορους λόγους - οικογενειακούς κλπ - δε μένουμε συνέχεια μαζί... Όταν δε μένουμε μαζί είμαστε "κολλημένοι" στο τηλέφωνο,

Δε θέλω να το λέω για να μην το γρουσουζέψω... Δε θέλω να χαλάσει ή να πέσει μία κακή ενέργεια σε μια τόσο μεγάλη αγάπη. Είναι δύσκολο να αγαπήσεις πραγματικά πολύ και είναι, επίσης, δύσκολο να στο γυρίσουν πίσω με τον ίδιο τρόπο. Είμαι και χαρούμενος και περήφανος που το πέτυχα αυτό στη ζωή μου...».

Για τη σχέση του ο Χάρης Ρώμας είχε μιλήσει και πριν από λίγο καιρό

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας σύντροφος

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί κάποια στιγμή λέγοντας: «Ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».