Πλάνταξε στο κλάμα η Κόνι Μεταξά στο J2US- «Μας κόπηκαν τα πόδια»

Τα σχόλιά της για το καθηλωτικό act της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλάνταξε στο κλάμα η Κόνι Μεταξά στο J2US- «Μας κόπηκαν τα πόδια»

Η Κόνι Μεταξά έκανε μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό μία μοναδική εμφάνιση στο χθεσινό επεισόδιο του J2US και στη συνέχεια πλάνταξε στο κλάμα ακούγοντας τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Η ίδια παραδέχθηκε πως της κόπηκαν τα πόδια με όλα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους φροντίζουν κάθε φορά να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτή τη βδομάδα έκαναν τη διαφορά. Ντυμένοι στα μαύρα και με ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ερμήνευσαν ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι.

Οι δυο τους, τελείωσαν την εμφάνισή τους, γονατίζοντας, και αναπαριστώντας τη σκηνή από την σκληρή δολοφονία του Φλόιντ, προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το πλατό. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Μάλιστα, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο Τάσος Ξιαρχός ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη συγκίνηση του ήρθε όταν έκανε την πρώτη πρόβα, με τον Σταμάτη Φασουλή να σημειώνει πως αυτή τη στάση κρατάνε μεγάλοι καλλιτέχνες.

Κόνι Μεταξά Τάσος Ξιαρχό J2US

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το "J2US" να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Εννοείται πως η βαθμολογία τους έφτασε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια, με τη Δέσποινα Βανδή να ξεκαθαρίζει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει δει σε talent show.

Σήμερα, η Κόνι Μεταξά μίλησε για τις δηλώσεις αυτές της Δέσποινας Βανδή ενώ τόνισε πόσο συγκινητική ήταν η όλη εμπειρία και για εκείνη.

Αυτά είπε η Κόνι Μεταξά για την εμφάνισή της στο J2US

«Θέλαμε να περάσουμε ένα δικό μας μήνυμα και μας άφησαν να το κάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι στην τελική η αγάπη κερδίζει», είπε αρχικά.

«Βγαίνουμε στη σκηνή και αφήνουμε εκεί πάνω την ψυχή μας. Μετά είναι πιο εύκολο να συγκινηθείς» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Κόνι Μεταξά. «Μας κόπηκαν τα πόδια με το σχόλιο που μας έκανε η Δέσποινα Βανδή. Πως είμαστε ότι καλύτερο έχει περάσει από τάλεντ σόου».