J2US Highlights: Το σκονάκι του Τρύφωνα, η αποχώρηση και η συγκλονιστική Κόνι Μεταξά

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
J2US Highlights: Το σκονάκι του Τρύφωνα, η αποχώρηση και η συγκλονιστική Κόνι Μεταξά

Καινούργιο επεισόδιο J2US είχαμε χθες με πολλές ανατροπές. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, έκανε ένα σκονάκι τους στίχους, η Κόνι Μεταξά συγκλόνισε με την εμφάνιση της και ένας παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

J2US: Συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά - Το ηχηρό μήνυμά τους

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και χαρακτήρισαν το act τους, καθηλωτικό.

Οι δυο τους φροντίζουν κάθε φορά να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτή τη βδομάδα έκαναν τη διαφορά. Ντυμένοι στα μαύρα και με ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ερμήνευσαν ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι.

Τάσος Ξιαρχό - Κόνι Μεταξά J2US

Μιας και λέμε ωστόσο για το J2US, μη χάσετε και αυτό το spoiler που σας έχουμε για τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε το εδώ και δε θα το πιστεύετε!

Οι δυο τους, τελείωσαν την εμφάνισή τους, γονατίζοντας, και αναπαριστώντας τη σκηνή από την σκληρή δολοφονία του Φλόιντ, προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το πλατό.

Μάλιστα, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο Τάσος Ξιαρχός ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη συγκίνηση του ήρθε όταν έκανε την πρώτη πρόβα, με τον Σταμάτη Φασουλή να σημειώνει πως αυτή τη στάση κρατάνε μεγάλοι καλλιτέχνες.

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το "J2US" να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Εννοείται πως η βαθμολογία τους έφτασε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια, με τη Δέσποινα Βανδή να ξεκαθαρίζει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει δει σε talent show.

Δείτε την εμφάνισή τους:

J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντύθηκε Barbie και «τρέλανε» την κριτική επιτροπή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη ως Barbie, έχοντας τον πανέμορφο Ken στο πλευρό της, και «τρέλανε» για τα καλά την κριτική επιτροπή, η οποία εντυπωσιάστηκε με το act της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει πάρει απόφαση και θέλει να κερδίσει για τα καλά τους κριτές. Κάθε εβδομάδα προσπαθεί όλο και περισσότερο να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, και μέχρι στιγμή δείχνει να τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Σήμερα λοιπόν, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα, εμφανίστηκε μέσα στο κουτί της και ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Barbie. Οι κριτές σχολίασαν πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και της έδωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου J2US

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τραγουδήσει ακόμα ένα τραγούδι, χωρίς τη συνοδεία της ορχήστρας, το οποίο είχε να κάνει με την Μύκονο που επισκέφθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δείτε εδώ φωτογραφίες της από τα στενά του νησιού.

J2US: Τα «έσπασαν» στη σκηνή του Opentv ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, ανέβηκαν στη σκηνή του Opentv και τα «έσπασαν» για τα καλά με την εξαιρετική ερμηνεία τους σε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι είναι το ζευγάρι που μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε περίσταση. Σε κάθε εκπομπή, δοκιμάζουν διαφορετικό στιλ τραγουδιού και η τεχνική τους, έχει απόλυτη επιτυχία.

Μιας και λέμε ωστόσο για το J2US, μη χάσετε και αυτό το spoiler που σας έχουμε για τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε το εδώ και δε θα το πιστεύετε!

Σήμερα, αποφάσισαν να ερμηνεύσουν το «Έλα Ψυχούλα μου» και η εμφάνισή τους φάνηκε πως εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και ειδικά τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σημείωσε, πως ο Ετεοκλής έχει δείξει τη μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται στη βαθμολογία του.

J2US: Απίθανο! Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε σκονάκι τους στίχους

Ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του J2US, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβηκε στη σκηνή με τη Χαρά Βέρρα, έχοντας κάνει ένα σκονάκι στο χέρι του, για να βεβαιωθεί ότι δε θα ξεχάσει τους στίχους.

Είναι χωρίς αμφιβολία, ο διαγωνιζόμενος που καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκπομπή. Σήμερα, ερμήνευσε ένα κομμάτι των Αδερφών Κατσάμπα, ωστόσο έδειξε να δυσκολεύεται να μάθει όλους τους στίχους απ' έξω.

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά στο J2US. Δείτε τη εδώ και θα "μείνετε"!

Για το λόγο αυτό, έγραψε ένα κομμάτι στο χέρι του, το οποίο ωστόσο όπως αποκάλυψε δεν χρησιμοποίησε τελικά. Ο Νίκος Κοκλώνης εντόπισε το σκονάκι και τον έβαλε να το δείξει στην κριτική επιτροπή, η οποία ξέσπασε σε γέλια με το που το είδε.

Τρύφωνας Σαμαράς J2US σκονάκι

Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε πλέον να το διαβάσει γιατί είχε σβηστεί και δεν έβγαζε τα γράμματά του.

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Πέρα από μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, είδαμε και το ζευγάρι που αποχωρεί από το μουσικό show. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό μιας και δεν το περίμεναν καθόλου.

Για ακόμα ένα Σάββατο το δημοφιλές show του Opentv μας κράτησε συντροφιά και μας προσέφερε μοναδικές στιγμές και άφθονο γέλιο.

Πολλά από τα ζευγάρια κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία, με την Κόνι και τον Τάσο να πιάνουν το απόλυτο 40άρι. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό τους act.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US

Τα ζευγάρια που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο και ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά.

Αυτοί που τελικά αποχώρησαν ήταν ο Ορφέας και η Άρτεμις, με τους κριτές να ξεκαθαρίζουν πως δεν το περίμεναν σε καμία περίπτωση, ωστόσο οι αποφάσεις του κοινού είναι πάντα ανατρεπτικές.

J2US Ορφέας αποχώρηση

Οι δυο τους έδειξαν πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την απόφαση αυτή και μάλιστα, λίγο πριν φύγουν τραγούδησαν και ένα εκπληκτικό τραγούδι στη σκηνή, για να ευχαριστήσουν τους κριτές και το κοινό.