Γενέθλια για την Ράνια Θρασκιά - Αυτή είναι η ηλικία της

Δεν της φαίνεται!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γενέθλια για την Ράνια Θρασκιά - Αυτή είναι η ηλικία της

Γενέθλια έχει η Ράνια Θρασκιά σήμερα και αυτή είναι η ηλικία της. Η πρώην παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την σημερινή ημέρα και αναφέρθηκε στο πόσο ευλογημένη νιώθει παρά τις δυσκολίες.

Η ίδια γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με την ωραία τούρτα της.

«Ευλογημένη με πολλές δυσκολίες στο δρόμο μου, με μαθήματα ζωής ανεκτίμητα, με τα όνειρά μου που συνάντησα στο τέλος κάθε ανηφόρας, με την αγκαλιά μου γεμάτη αγάπη και την καρδιά μου να χωράει όλη την ευγνωμοσύνη του κόσμου, εσάς στο πλάι μου να φωτίζεται την σημαντική μου στιγμή, σβήνω το κεράκι μου και φέτος. Με ένα ευχαριστώ πιο μεγάλο από τη λέξη...».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως έχει αποκαλύψει τι κάνει στα παιδιά της και νιώθει τύψεις μετά. Αν θέλετε να μάθετε δείτε εδώ όλα όσα είχε να πει.

Δείτε την ανάρτηση της:

H ηλικία της Ράνιας Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος – παρουσιάστρια με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Η Ράνια Θρασκιά είναι γεννημένη στις 12 Ιούνιου 1974.


Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πέρσι η Ράνια Θρασκιά την ημέρα των γενεθλίων της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία κρατώντας την τούρτα της γράφοντας: “Ένα άσπρο κεράκι φτάνει. Και λίγες πεταλούδες. Και ένα χαμόγελο. Και 6 φίλοι. Αληθινοί. Και τα ματάκια τους που ξεχειλίζουν αγάπη για τη μαμά τους. Και εσύ με την ελπίδα στα χείλη.

Έτσι φτιάχνεις τα πιο όμορφα γενέθλια. Και δεν σε νοιάζει που μεγαλώνεις λίγο ακόμα. Και όταν σου λένε: “κάνε μια ευχή” πριν σβήσει το κεράκι και πάρει μαζί του τη χρονιά που πέρασε από μέσα σου, λες: “αν είναι αυτά καλά και χαρούμενα και η αγάπη ζει εδώ και εσείς στολήσατε με τα γέλια σας το σπίτι, τι άλλο να ζητήσω;” Σου τη χαρίζω την ευχή μου. Για ευχαριστώ…”