Πρεμιέρα με αντισηπτικά και αποστάσεις για τον Νίκο Βέρτη

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άνοιξε το μαγαζί του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα με αντισηπτικά και αποστάσεις για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης έκανε χθες βράδυ μία πολύ ξεχωριστή πρεμιέρα στο μαγαζί που εμφανίζεται, μιας και παντού μπορούσες να δεις αντισηπτικά στο χώρο, ενώ όλοι ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψεις στις πίστες μετά από τη μεγάλη παύση που είχε κάνει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η πρεμιέρα έγινε και το μαγαζί γέμισε και πάλι κόσμο, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ λίγο μετά την πρεμιέρα του, μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» για την προσωπική του ζωή. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στη σκηνή χαμογελαστός και συγκινημένος, και καλωσόρισε τον κόσμο στην πρώτη του εμφάνιση μετά το lockdown λέγοντας: «Θέλω να σας παρακαλέσω θερμά να κρατήσουμε τον εαυτό μας στα νέα δεδομένα. Θέλω να προσπαθήσετε ο καθένας με τη δική του σοβαρότητα να κρατήσετε τις αποστάσεις γιατί αν δεν βοηθήσετε κι εσείς η πρεμιέρα θα είναι και η αυλαία... προσπαθήστε να μας στηρίξετε για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι».

Το παρών στη βραδιά έδωσαν γνωστά ονόματα της showbiz και πλήθος κόσμου που διασκέδασε με τις επιτυχίες του τραγουδιστή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν η Ελένη Φουρείρα, ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του Λεάννα Μαρκογλου, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί ακόμη. Οι παρευρισκόμενοι ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Νίκος Βέρτης πρεμιέρα

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Αρβανιτίδης) (Χόρινχεμ, 21 Αυγούστου 1976) είναι Έλληνας τραγουδιστής γεννημένος στην Ολλανδία. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στην πόλη της Βέροιας, και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός-συνθέτης και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από μικρή ηλικία αλλά πολλά από αυτά έχουν μείνει στο συρτάρι του από δική του επιλογή.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!