Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Μπέζο

Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Μπέζο
News 14.06.2020 15:08
Από Ανθή Ιωαννίδου

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Μπέζο. Ο διπλός ρόλος που αναμένεται να αναλάβει είναι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς συζητιέται πολύ έντονα να σκηνοθετήσει ο ίδιος τη νέα σειρά, που θα είναι παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη.

Μια ευχάριστη είδηση που αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον του αγαπημένου ηθοποιού φέρνει στο φως η Real life καθώς ο Γιάννης Μπέζος αναμένεται να φορέσει και πάλι τα χακί!

Ποια τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για τον Γιάννη Μπέζο

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος θα παραμείνει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 και δη με διπλό ρόλο μετά το τέλος του επιτυχημένου σίριαλ, «Πέτα τη Φριτέζα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που ολοκληρώνει τα γυρίσματα για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 την προσεχή εβδομάδα, θα πετάξει τη φριτέζα και τα βάλει το χακί. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real life, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά που θα διαδραματίζεται σε στρατόπεδο.

Γιάννης Μπέζος

Δεκαπέντε χρόνια μετά το θρυλικό «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια νέα σειρά, στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία, αν και παρόμοιου ύφους και θεματολογίας, δεν θα αποτελεί συνέχεια της σειράς με τον σμήναρχο Κάκαλο.

Ο διπλός ρόλος που αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος είναι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς συζητιέται πολύ έντονα να σκηνοθετήσει ο ίδιος τη νέα σειρά, που θα είναι παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Μπέζου για το #μένουμε_σπίτι

Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά - Ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου

Share