Θρήνος - Πέθανε κούκλος ηθοποιός

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε κούκλος ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε ένας κούκλος ηθοποιός του Bollywood, σε ηλικία 34 ετών, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του ινδικού Τύπου βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Βομβάη.

Ο λόγος για τον Sushant Singh Rajput, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε από τις Αρχές, ενώ το φρικιαστικό αυτό θέαμα, αντίκρισε η οικιακή του βοηθός όταν πήγε στο σπίτι για να καθαρίσει.

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει και μία πανέμορφη πρώην playmate. Δείτε εδώ το πρόσωπό της.

Sushant Singh Rajput θάνατος

Λίγα λόγια για τον Sushant Singh Rajput που πέθανε

Ο Sushant Singh Rajput έγινε δημοφιλής στην Ινδία μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Pavitra Rishta» αλλά και την δραματική αθλητική ταινία «Kai Po Che» η οποία είναι βασισμένη στο πολυβραβευμένο βιβλίο «The Three Mistakes of My Life».

Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Chhichhore» ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Drive», που προβάλλεται από το Netflix.

Γεννημένος στην πόλη Πάτνα της νοτιοανατολικής Ινδίας ο Rajput σπούδασε μηχανικός και ήταν νικητής στην Ολυμπιάδα Φυσικής της χώρας του. Παράτησε όμως τις επιστήμες του για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου του με τόσο τραγικό τρόπο προκάλεσε θλίψη και στα social media οι θαυμαστές αλλά και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης και συγκίνησης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο ηθοποιός πρόσφατα έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Μάλιστα είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς του καθώς μόλις στις 24 Μαΐου τους ευχόταν χαρούμενη επέτειο.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Χόντος

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο Γιάννης Σ. Χόντος ένας από τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έδινε «μάχη» με την επάρατη νόσο για περίπου δύο χρόνια. Η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει τον θρήνο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χόντος, είχε χάσει και τη σύζυγό του για τον ίδιο λόγο πριν από μερικά χρόνια. Η κηδεία έγινε την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 3:00 το μεσημέρι, στα Άγραφα Ευρυτανίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.