Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν πάει το μυαλό σας με ποια πρώην παίκτρια του Survivor έκανε food challenge

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν πάει το μυαλό σας με ποια πρώην παίκτρια του Survivor έκανε food challenge

Δεν πάει το μυαλό σας με ποια πρώην παίκτρια του Survivor έκανε food challenge η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. H ίδια διατηρεί κανάλι στο youtube και προσκαλεί διάφορους διάσημους για να γυρίσουν μαζί βίντεο.

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι της παρουσιάστριας στο youtube και έκαναν μαζί ένα απίστευτο food challenge.

«Η καναλάρα φερνει ένα ακόμα food challenge στην οθόνη σου! Αυτή τη φορά έχω παρέα μου την Κατερίνα Δαλάκα! Μια γυναίκα φωτιά, ένα "σκληρό καρύδι", ένα πάντα πεινασμένο κορίτσι! Για δείτε πώς τα κατάφερα κόντρα σε αυτή την τόσο δύσκολη αντίπαλο και πείτε μου ποιους άλλους θέλετε να αντιμετωπίσω στα επόμενα food challeges» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Δείτε εδώ ωστόσο, τον παραλίγο τσακωμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το βίντεο:

"Αναστάτωσε" το Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το μπικίνι της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με το υπέροχο μπικίνι της στη νέα της ανάρτηση, και κατάφερε για ακόμα μία φορά να "αναστατώσει" όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με το απίστευτο κορμί της και το εξωτικό σκηνικό στο οποίο πόζαρε.

Μπορεί ο καιρός να είναι εξαιρετικά άστατος αυτές τις μέρες, ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να θυμηθεί τις καλοκαιρινές της διακοπές και να δώσει έναν άλλο αέρα στην γκρίζα φθινοπωρινή μέρα που ζήσαμε όλοι σήμερα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία από το ταξίδι της στην Χαβάη, το οποίο είχε πραγματοποιήσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δείτε και την ανατριχιαστική φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας!

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει μπροστά σε γαλαζοπράσινα νερά με το πιο υπέροχο μπικίνι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που την ανέβασε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Με αυτή τη φωτογραφία "αναστάτωσε" το Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σώμα