«Έριξε» το Instagram η Τάμτα με το "καυτό" της ολόσωμο

Αυτόν τον προορισμό διάλεξε για φέτος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έριξε» το Instagram η Τάμτα με το

Η Τάμτα αποφάσισε να επιλέξει έναν μοναδικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι και ήδη πρόλαβε να ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες της με το "καυτό" ολόσωμο μαγιό, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε, «έριξαν» το Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της Αθήνας αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι πήρε μαζί της μία πολύ καλή της φίλη και ταξίδεψε στη Σύρο, απ' όπου θα ξεκινήσει τις φετινές της διακοπές.

Η Τάμτα έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και γι΄αυτό φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα σωρό φωτογραφίες από τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από το υπέροχο νησί, είναι απλά εκπληκτικές, ωστόσο αυτές που "κλέβουν" την παράσταση, δεν είναι άλλες από τις φωτογραφίες με μαγιό!

Πανικό είχε προκαλέσει βέβαια και με τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε ημίγυμνη, φορώντας μόνο το... μαξιλάρι της. Δείτε την εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τάμτα με το "καυτό" ολόσωμο

Να σημειώσουμε πως είχε ακουστεί ότι η Τάμτα θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Ωστόσο η ίδια σχολίασε πως δεν έχει πει το «ναι» μιας και θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερο να ήταν μέλος μιας επιτροπής που έχει να κάνει με τη μουσική και όχι με μοντέλα.

«Ναι νομίζω μου είχε γίνει πρόταση. Προσωπικά θα προτιμούσα να κάνω κάτι που ξέρω να κάνω καλά. και αισθάνομαι καλά να κρίνω και να το σχολιάσω. Αυτό είναι σίγουρα το τραγούδι και κάτι μουσικό. Το να κρίνω τα μοντέλα θα είναι μια άποψη εκτός δουλειάς γιατί δεν είμαι μοντέλο παρόλο που μου αρέσει πολύ όλο αυτό.

Δεν νιώθω πολύ άνετα να κρίνω κάτι που δεν είναι δουλειά μου. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και τις σκέφτομαι όλες πολύ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι κάτι που έχει σχέση με τη μουσική στα υπόλοιπα είμαι διστακτική αλλά αν προκύπτει θέμα ανάγκης και επιβίωσης τότε ναι» ανέφερε η Τάμτα.

Τάμτα κριτική επιτροπή GNTM