Γιώργος Λιβάνης: Όλη η αλήθεια για τη... σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη - «Είναι κομμάτι της ζωής μου...»

Είναι τελικά ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: Όλη η αλήθεια για τη... σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη - «Είναι κομμάτι της ζωής μου...»

Ο Γιώργος Λιβάνης αποφάσισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με τη "σχέση" που του χρεώνουν με την Χριστίνα Βραχάλη, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ζευγάρι αλλά πως η δημοσιογράφος αποτελεί ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή του.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στο J2US, μέχρι που χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το δημοφιλές show του Open. O Γιώργος Λιβάνης ωστόσο είχε την ευκαιρία να επιστρέψει καθώς, αντικατέστησε την Άσπα Τσίνα στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το J2US, πρέπει να ρίξετε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο. Δείτε τα εδώ!

Πολλά ωστόσο έχουν ακουστεί σχετικά με την πρώην παρτενέρ του, με τις φήμες που κυκλοφορούν να τους θέλουν ζευγάρι. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, έδωσε την τελική του απάντηση και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Χριστίνα Βραχάλη

Με ποιον θεωρείς ότι ταιριάζεις περισσότερο στο J2US; Με τη Χριστίνα πριν ή τώρα με τον Μάριο;

Μιλάμε για ξεχωριστές περιπτώσεις. Γυναίκα και άνδρας. Για εμένα είναι δύο πρόσωπα που είναι χαρά μου που βρεθήκαμε επί σκηνής! Απλά δύο ανδρικές φωνές ίσως ταιριάζουν λίγο περισσότερο γιατί μπορούν και πιάνουν τους ίδιους τόνους.

Πως είσαι στην προσωπική σου ζωή; Τα δημοσιεύματα σε θέλουν ζευγάρι με τη Χριστίνα Βραχάλη…

Είμαι καλά γιατί νιώθω δημιουργικός. Η Χριστίνα είναι κομμάτι της ζωής μου, γιατί έχουμε κάνει βαθιές και πολύωρες συζητήσεις και εξομολογήσεις. Την νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο.

Χριστίνα Βραχάλη σχέση

Η Χριστίνα Βραχάλη στο J2US είχε "λυγίσει" on stage στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης ερμήνευσαν το τραγούδι “Το σ’ αγαπώ”, το οποίο είναι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Πριν αρχίσουν τις πρόβες, αλλά και μετά μπροστά στην κριτική επιτροπή, μόλις η Χριστίνα άκουσε ποιο τραγούδι θα πουν, ξέσπασε σε δάκρυα.

Όλα όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Βραχάλη στο J2US

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που λύγισε και την συγκλονιστική ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Είναι ένα τραγούδι που έχει σηματοδοτήσει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Το έχει γράψει η αδερφή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία όταν γράφτηκε.

Απλά ήθελε να το πετάξει γιατί δεν της άρεσε και το βρήκα τσαλακωμένο το χαρτάκι. Ήταν η χρονική στιγμή εκείνη που βρέθηκε πολύ σημαντική για εκείνη κυρίως και κατ’ επέκταση για μένα και την οικογένειά μου».