Συγκίνησε η Νατάσα Παζαΐτη με τις ευχές της για τα δίδυμά της

Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Νατάσα Παζαΐτη με τις ευχές της για τα δίδυμά της

Η Νατάσα Παζαΐτη θέλησε να ευχηθεί στα δίδυμά της, τα οποία είχαν γενέθλια και συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε καθώς και με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μία πολύ ευχάριστη μέρα πέρασαν, τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και η Νατάσα Παζαΐτη, οι οποίοι γιόρτασαν τα 17α γενέθλια των παιδιών τους. Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003 και την Παρασκευή, το γιόρτασαν μαζί με τους αγαπημένους τους γονείς.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Κώστα Καραμανλή, δείτε εδώ πόσο πολύ έχει αδυνατίσει!

Η Νατάσα Παζαΐτη, είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικές φωτογραφίες των παιδιών της, για να τους πει τα «χρόνια πολλά».

Αυτές είναι οι ευχές της Νατάσας Παζαΐτη για τα παιδιά της

Νατάσα Παζαΐτη παιδιά
Νατάσα Παζαΐτη δίδυμα

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Παζαΐτη

Η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004).

Το 1998 ίδρυσε μαζί με το Χρήστο Ζαχόπουλο τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του, με πρώτη πρόεδρο την ίδια και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο. Σήμερα παραμένει επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου.

Η σχέση της με τον Κώστα Καραμανλή επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης. Είναι πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ)