Ημίγυμνη η Κατερίνα Γερονικολού - Η φωτογραφία από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Καυτό» στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ημίγυμνη η Κατερίνα Γερονικολού - Η φωτογραφία από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε ημίγυμνη σε μία φωτογραφία, μέσα από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και προκάλεσε κανονικό πανικό στο Instagram. Κοιτάζοντας την κάμερα με το πιο ναζιάρικο βλέμμα, η αγαπημένη ηθοποιός κέρδισε ένα σωρό likes.

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να δείχνει σε κάθε περίπτωση πόσο αγαπημένο είναι. Ήδη από την εποχή της καραντίνας, οι δυο τους πέρασαν μπόλικο χρόνο μαζί και μοιράστηκαν μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να ταράξει για λίγο τα νερά στον κόσμο των social media, και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει τόπλες στον κήπο της. Δείτε εδώ την επική αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν είδε την Κατερίνα Γερονικολού στο Τατουάζ.

Αυτή είναι η ημίγυμνη φωτογραφία της Κατερίνας Γερονικολού από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όπως θα δείτε, η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει topless στο φωτογραφικό φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη κρατώντας στα χέρια της ένα ψάθινο καπέλο. «Hide or Disappear?», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών!

Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας, σε οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και ανήκει στην οικογένεια της όμορφης ηθοποιού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν πάρει ήδη δύο προσφορές για την κατασκευή μιας μεζονέτας που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα και διαθέτη πανοραμική θέα, ενώ είναι μακριά από τα καφέ και τα κλαμπ της περιοχής, τα οποία κάθε καλοκαίρι γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει θόρυβος. Δείτε, επίσης, εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο Τσιμιτσέλης για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας!