Βανέσα Μπράιαντ: Μπλόκαρε θαυμαστές της στο Instagram! Τι συνέβη;

Ποιος είναι άραγε ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βανέσα Μπράιαντ: Μπλόκαρε θαυμαστές της στο Instagram! Τι συνέβη;

Η Βανέσα Μπράιαντ μπλόκαρε θαυμαστές της στο Instagram. Τι συνέβη;Η σύζυγος του αείμνηστου Kobe δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση.

Μια δύσκολη απόφαση πήρε η Βανέσα Μπράιαντ μαζί με την κόρη της Natalia, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο επιβεβαίωσε πως τόσο εκείνη, όσο και Natalia αναγκάστηκαν να μπλοκάρουν λογαριασμούς θαυμαστών των αδικοχαμένων Κόμπι και Τζίτζι και εξήγησαν το λόγο.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη την αγάπη», έγραψε και συνέχισε «Η Natalia και εγώ δυστυχώς έπρεπε να μπλοκάρουμε κάποιες σελίδες θαυμαστών γιατί είναι πραγματικά σκληρό να είμαστε online και να βλέπουμε συνέχεια φωτογραφίες των αγαπημένων μας». . Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό πως η Βανέσα Μπράιαντ, ζητάει αποζημίωση για το δυστύχημα του Κόμπι. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η Βανέσα συμπλήρωσε πως το μπλοκάρισμα των σελίδων αυτών βοήθησε στην αλλαγή του αλγορίθμου. «Σας αγαπάμε όλους αλλά παρακαλώ καταλάβετε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό, για τη δική μας γιατρειά και όχι γιατί δεν εκτιμούμε την αγάπη σας.» είπε επίσης.

Ρίγη συγκίνησης με το τατουάζ της Βανέσα Μπράιαντ για τον Κόμπι και την Τζίτζι

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε για ακόμα μία φορά η Βανέσα Μπράιαντ με το τατουάζ που αποφάσισε να κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοκοχαμένου άντρα της, Κόμπι και της μικρής κόρης της, Τζίτζι, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2020.

Η γυναίκα του, Βανέσα ποτέ δεν τους βγάζει από το μυαλό τους και πλέον έχει στο σώμα της τατουάζ προς τιμήν τους. Με αναρτήσεις στο Instagram η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε ότι έκανε τατουάζ με «το γλυκό μήνυμα» τόσο του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ όσο και της κόρης τους.

Κόμπι Μπράιαντ οικογένεια

Τα τατουάζ έγιναν τον Φεβρουάριο, ενώ από τα βίντεο που ανάρτησε - και αναδημοσίευσε ο tattoo artisti Νίκο Χουρτάδο που τα δημιούργησε- φαίνεται ότι τα έκανε στον λαιμό και στον καρπό της

Δείτε το βίντεο με τα τατουάζ που έκανε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ:

Η απόφασή της συγκίνησε τους followers της και προκάλεσε αμέτρητα σχόλια...

Πηγή: iefimerida.gr