Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του - Φανερά αδυνατισμένος

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του - Φανερά αδυνατισμένος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια του και ήταν φανερά αδυνατισμένος. O παρουσιαστής έκανε νυχτοπερπατήματα και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» με την σύντροφο του,

Η κάμερα του Πρωινό έπιασε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε νυχτερινή του έξοδο παρέα με την σύντροφο του και την καλή του φίλη και πρώην σύντροφο του, Σοφία Βόσσου.

Ο ίδιος δεν είπε πολλά για την φημολογούμενη επιστροφή του, έδειξε όμως γενάτος περηφάνια την σύντροφο του που τον συνόδευε και απάντησε με χιούμορ στις κάμερες. Δείτε εδώ τα πρώτα τους τρυφερά στιγμιότυπα.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ήταν και φανερά αδυνατισμένος. Δείτε την εμφάνιση;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια πίσω από την επιστροφή του στην τηλεόραση

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από δηλώσεις που έκανε ο γιος του.

Ο Στέργιος Μικρούτσικος συνδέθηκε σήμερα το μεσημέρι με το «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, θέλησε να αναφερθεί στα όσα λέγονται για τον πατέρα του και τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Φέτος το όνομα του γνωστού παρουσιαστή, ακούστηκε για αρκετά show, και για το λόγο αυτό, ο γιος του θέλησε να ξεκαθαρίσει, ποιες είναι οι πληροφορίες που έχει μέχρι στιγμής από τον πατέρα του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για προτάσεις που του έγιναν στο παρελθόν και δεν τις δέχτηκε ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει όντως ενδεχόμενο να τον δούμε του χρόνου σε κάποιο κανάλι.

Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother

Αυτή είναι η αλήθεια για την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση

«Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση. Θεωρώ ότι λείπει ο πατέρας μου, αν δεν του λείπει του ιδίου δε λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν του λείπει, νομίζω ότι χόρτασε.

Ενδεχομένως να ήταν καλό να επιστρέψει, αν το ήθελε και αν ήταν ένας καλός ρόλος. Δε ξέρω και τι συζητήσεις έχουν γίνει. Έγιναν συζητήσεις. Αν ήταν κάτι ωραίο και όμορφο που του κάνει βεβαίως να επιστρέψει.

Θα μου φαινόταν πολύ ωραίο, φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να το θελήσει πραγματικά.. Εγώ καταλαβαίνω το πώς νιώθει και το τι θέλει κάθε φορά και μένω σε αυτό. Ότι θέλει το κάνει, αυτή είναι η κατάσταση. Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις που δεν του έκαναν, αρκετές, και καλώς έπραξε. Τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια που τα σκέφτεται σοβαρά και αφορούν την τηλεόραση.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε πάλι στην τηλεόραση. Δε ξέρω λεπτομέρειες, δε ξέρω για τι ακριβώς πρόκειται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.